Home celebs CUTE: deze ster uit ‘Frozen’ stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje

CUTE: deze ster uit ‘Frozen’ stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje

En de foto's zijn adembenemend mooi!

Frozen
PHOTO NEWS

Life imitates art, luidt het gezegde en daar is Idina Menzel (46) het levende bewijs van. De actrice die in Disneyfilm ‘Frozen‘ gestalte geeft aan Elsa, beloofde afgelopen weekend eeuwige trouw aan acteur Aaron Lohr (41). En dat geheel in prinsessenstijl.

Menzel, een van de grootste sterren op Broadway en ook bekend als Rachel Berry’s moeder Shelby in ‘Glee’, leerde Lohr kennen in 2005 op de set van de verfilming van de musical ‘Rent‘. Al begon het koppel pas tien jaar (!) later te daten. Ze verloofden zich exact een jaar geleden.

De ‘Frozen‘-ster (46) was eerder getrouwd met acteur Taye Diggs, aka dokter Sam Bennett in de ‘Grey’s Anatomy’-spin-off ‘Private Practice‘. Het koppel scheidde officieel in 2014 na een huwelijk van elf jaar. Samen hebben ze een zoon van acht, Walker Nathaniel Diggs.

‘Het was magisch’

Het was Walker die mama Idina samen met zijn grootvader naar het altaar begeleidde afgelopen weekend. ‘Ik wilde jullie laten weten… ik trouwde dit weekend met de liefde van mijn leven, Aaron Lohr, bij ons thuis. Mijn vader en zoon begeleidden me naar het altaar. Het was magisch’, omschreef Menzel de grote dag op Instagram.

Aan haar prinsessenjurk en tiara te zien, zijn wij er vrij zeker van dat Elsa Idina’s huwelijk helemaal zou goedkeuren.

1 / 2
Huwelijk Idina Menzel
Huwelijk Idina Menzel
Huwelijk Idina Menzel
Huwelijk Idina Menzel

Huwelijk Idina Menzel
Huwelijk Idina Menzel

Nog meer sterren die onlangs in het huwelijksbootje stapten: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.