Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 21/01 tot 19/02

Waterman

Naast de zon staan planeten Venus en Saturnus in jouw teken, en Mars en Jupiter zijn je ook nog eens gunstig gezind. Dat betekent op meerdere fronten een supertoffe week. Zo mag je op een financieel extraatje rekenen, waar je iets moois van kan kopen. Op je werk gaat het je voor de wind en thuis is het vooral fijn en gezellig. Ben je single, dan is de kans zelfs groot dat je nu iemand ontmoet.

TIP: geniet vooral van deze week! Je hebt niet altijd zoveel steun van de planeten. Laat je studie of job in je vrije tijd los en geniet van je partner of vrienden.

De planeten deze week

Planeten Mars en Jupiter zorgen bij Ram, Tweelingen, Leeuw en Waterman voor een fikse energieboost. Je bent heel gemotiveerd en gedreven, waardoor je succesvolle resultaten kan behalen. Blijf goed voor jezelf zorgen door op tijd stoom af te blazen. Sporten, wandelen of fietsen kunnen daarbij helpen. Zorg er vooral voor dat je fysiek bezig blijft. De invloed van planeet Mars heeft juist een beperkende invloed op Maagd, Boogschutter en Vissen. Je energielevel is deze week laag, dus neem niet te veel hooi op je vork. Kreeften, Weegschalen en Steenbokken mogen extra aandacht schenken aan de financiën. Voor jou ligt planeet Jupiter dwars, waardoor je op moet letten voor onverwachte kosten of impulsaankopen.

Flair Tarot Weekkaart: 2 van staven

Deze kaart spoort je net als planeet Jupiter aan je horizon te verbreden. Dat doe je door nieuwe kansen en mogelijkheden aan te pakken die deze week wellicht op je pad komen. Bekijk of dat iets voor je is en of je daarmee aan de slag zou willen gaan. Heb je twijfels, beslis dan vooral niet te snel. Neem je tijd en denk er goed over na. Ook is dit een uitstekende week om je te verdiepen in een onderwerp dat je interesseert. Lees er boeken over, volg een cursus of workshop of surf op internet naar meer informatie. Kijk deze week in ieder geval vooruit. Maak plannen en bedenk hoe je verder wil gaan. Het is overigens eveneens een prima week voor het maken van vakantieplannen!

Het weekgetal

Getal 4 is een krachtgetal, dat ervoor zorgt dat je deze week veel kan doen en bereiken. Je fysieke kracht is nu groot. Daarbij is het wel van belang dat je je grenzen bewaakt en niet te veel van jezelf vergt. Dan put je jezelf onnodig uit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '