Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 21/01 tot 19/02

Waterman

Heb je je de laatste tijd minder fit of energiek gevoeld, dan komt daar nu verandering in. Planeet Mars zorgt voor een fikse boost in je energielevel. 

Tip: spreek dit weekend gerust af met vrienden of familie. Daar ben je echt wel fit genoeg voor tegen dan.

De planeten deze week

Planeet Mars laat deze week duidelijk van zich ­horen. Deze vuurenergie kan voor, en helaas ook tegen je werken. Voor Ram, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman is deze invloed ­supergoed nieuws. Heb je je de laatste tijd niet fit gevoeld, dan komt daar nu verandering in. In de loop van de week ga je je steeds energieker voelen. Ook is dit top voor je plannen en carrière. De kans is heel groot dat je je doelen behaalt. Helaas is het voor Tweelingen, Maagd en Vissen iets andere koek. Jij kan je juist futloos voelen of niet opgewassen tegen de week. Leg de lat niet zo hoog voor jezelf en gun jezelf rust en eventueel extra slaap. Met ertegen te vechten maak je het namelijk alleen erger.

Flair Tarot Weekkaart: VIII Gerechtigheid

Heb je de laatste tijd zaadjes geplant, dan is de kans groot dat je deze week kan gaan oogsten, omdat je een duidelijk resultaat boekt. Daarnaast gaat deze kaart ook over eerlijk zijn tegenover jezelf. Heb je ruzie of ontstaan er irritaties, kijk dan ook in de spiegel. Niet alles is de schuld van de ander. Sta je deze week voor een keuze of beslissing, dan vraagt deze kaart je om zowel je verstand als je gevoel te gebruiken. Het een is even waardevol als het ander en alleen wanneer je beide erbij betrekt, kom je tot een conclusie waar je niet snel spijt van krijgt. Is er iets gebeurd dat niet eerlijk was, dan kan dat deze week rechtgetrokken worden. 

Het weekgetal

Breng een duidelijke structuur aan in je week. Dat helpt je je doelen te bereiken en het overzicht te behouden. Geef ook je grenzen aan, zeker als het je allemaal te veel wordt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '