Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 21/01 tot 20/02

Waterman

Reken op onverwachte ontwikkelingen deze week, met name op school of op je werk. Je kan er in eerste instantie best van schrikken, dus geef jezelf even de tijd.

TIP: ook al is het schrikken, dit kan nog best goed nieuws voor je blijken te zijn. Denk er goed over na.

De planeten deze week

Planeet Mars zorgt deze week voor de nodige energie, motivatie en enthousiasme. Tenminste voor de Stier, Kreeft, Schorpioen, Steenbok en Vissen. Gebruik die positieve invloed en toon initiatief wanneer dat goed voor je voelt, dan pakt dat goed voor je uit. Mars heeft een iets minder positieve invloed op de Tweelingen, Maagd en Boogschutter. Voor die tekens is het van belang dat je niet over je grenzen heen gaat en je energielevel in de gaten houdt. Planeet Uranus zorgt voor onverwachte, maar meestal positieve ontwikkelingen, vooral op het vlak van studie en carrière. Zelfs iets wat in eerste instantie negatief lijkt, blijkt positief uit te pakken. Schrik er dus niet van, doe er juist je voordeel mee.

Flair Tarot Weekkaart: 4 van zwaarden

Er kan deze week ontzettend veel veranderen met planeten Mars en Uranus aan het roer. Deze kaart geeft aan dat je daar niet van moet schrikken. Neem je tijd om alle informatie op je in te laten werken en zet het rustig voor jezelf op een rijtje. Dan kom je langzaam maar zeker tot de conclusie dat het allemaal minder heftig of intens is dan je misschien dacht. Je kan er zelfs op inspelen of je voordeel mee doen, zolang je niet impulsief reageert op de gebeurtenissen of roekeloze beslissingen neemt. Dat is niet nodig. Het is sowieso goed om deze week tijd voor jezelf te nemen. Om even bij te tanken. Besteed tijd aan je hobby’s, mediteer of spreek af met een goede vriend(in) met wie je fijn kan praten. Dan kan het juist een heel interessante week voor je worden

Het weekgetal

Dit is een uitstekende week om met iets nieuws te beginnen. Zowel de invloed van planeet Mars als de energie van weekgetal 1 werkt daaraan mee. Volg je impulsen, kom in actie en toon waar nodig initiatief, dan boek je positieve resultaten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '