Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 22/12 tot 20/01

Steenbok

Zowel zakelijke als privégesprekken kunnen deze week moeizaam verlopen, Steenbok. Hoe hard je je best ook doet, het komt totaal anders over dan bedoeld.

TIP: neem je tijd om extra uitleg te geven wanneer dat nodig is, dat helpt misverstanden te voorkomen.

De planeten deze week

Planeten Mars en Jupiter zorgen bij Ram, Tweelingen, Leeuw en Waterman voor een fikse energieboost. Je bent heel gemotiveerd en gedreven, waardoor je succesvolle resultaten kan behalen. Blijf goed voor jezelf zorgen door op tijd stoom af te blazen. Sporten, wandelen of fietsen kunnen daarbij helpen. Zorg er vooral voor dat je fysiek bezig blijft. De invloed van planeet Mars heeft juist een beperkende invloed op Maagd, Boogschutter en Vissen. Je energielevel is deze week laag, dus neem niet te veel hooi op je vork. Kreeften, Weegschalen en Steenbokken mogen extra aandacht schenken aan de financiën. Voor jou ligt planeet Jupiter dwars, waardoor je op moet letten voor onverwachte kosten of impulsaankopen.

Flair Tarot Weekkaart: 2 van staven

Deze kaart spoort je net als planeet Jupiter aan je horizon te verbreden. Dat doe je door nieuwe kansen en mogelijkheden aan te pakken die deze week wellicht op je pad komen. Bekijk of dat iets voor je is en of je daarmee aan de slag zou willen gaan. Heb je twijfels, beslis dan vooral niet te snel. Neem je tijd en denk er goed over na. Ook is dit een uitstekende week om je te verdiepen in een onderwerp dat je interesseert. Lees er boeken over, volg een cursus of workshop of surf op internet naar meer informatie. Kijk deze week in ieder geval vooruit. Maak plannen en bedenk hoe je verder wil gaan. Het is overigens eveneens een prima week voor het maken van vakantieplannen!

Het weekgetal

Getal 4 is een krachtgetal, dat ervoor zorgt dat je deze week veel kan doen en bereiken. Je fysieke kracht is nu groot. Daarbij is het wel van belang dat je je grenzen bewaakt en niet te veel van jezelf vergt. Dan put je jezelf onnodig uit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '