https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 21/06 tot 22/07

Kreeft

Esther van Heerebeek

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben, Kreeft? Je leest het hier!

Er kunnen pittige gesprekken plaatsvinden tussen jou en je partner, Kreeft. Het liefst loop je ervan weg, je houdt nu eenmaal niet van kritiek of een gespannen sfeer.

TIP: zie deze gesprekken als een kans om dichter bij elkaar te komen en problemen op te lossen. Daar zijn ze voor bedoeld.

De planeten deze week

Planeten Mars, Jupiter en Pluto hebben het deze week voor het zeggen. Voor Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter en Waterman betekent dat een heel succesvolle week, waarin inzet absoluut wordt beloond. Voor de overige tekens is het belangrijk dat je niet over je grenzen heen gaat. Forceer niets en geef toe aan je vermoeidheid wanneer dat een issue is. Sta deze week open voor veranderingen. Wanneer iets niet volgens planning verloopt, wil dat niet per definitie zeggen dat het een slecht resultaat is. Waar een deur sluit, gaat een andere open. Dat is iets wat je in je achterhoofd mag houden. Voor de rest haal je veel plezier en ontspanning uit contact met andere mensen. Maak daar regelmatig tijd voor vrij.

Flair Tarot Weekkaart: XIII De Dood

Allereerst, deze weekkaart voorspelt geen fysieke dood of sterfgeval! Alle tarotkaarten zijn symbolisch van aard. Deze tarotkaart geeft aan dat we deze week met veranderingen te maken krijgen. Voor sommigen is dat op het vlak van job of studie, voor anderen is dat op het vlak van vriendschappen en relaties. Het is belangrijk dat je daarvoor openstaat, ook al is het spannend en weet je niet waar het schip stranden zal. Vaak brengen veranderingen mooie nieuwe kansen met zich mee, zoals ook de planeten deze week aangeven. Durf zaken en mensen los te laten die niet meer passen of niet goed meer voelen en omarm iets nieuws. Dan kan dit een heel bijzondere week worden met onverwachte ontwikkelingen en inspirerende ervaringen.

Het weekgetal

Balans is deze week het sleutelwoord. Ook al ga je als een speer of heb je energie voor tien, trek op tijd aan de rem. Verder geeft dit weekgetal aan dat contacten met vrienden en familie positief werken. Besteed dus tijd aan hen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content