Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 23/10 tot 22/11

Schorpioen

De week verloopt vrij relaxt voor je, Schorpioen. Je bent prima in staat om in te spelen op wat zich voordoet. Dat je veel thuis bent, maakt je niet uit. Ook dat vind je oké.

TIP: blijf op deze ontspannen manier in de week staan, dan haal je er het meest uit.

De planeten deze week

Tot 2 oktober loopt communicatieplaneet Mercurius nog retrograde. Tot die tijd is het belangrijk dat je rekening houdt met afspraken die afgezegd kunnen worden of dat je verkeerd begrepen kan worden. Wees duidelijk over wat je wil en bedoelt. Verder is planeet Jupiter van invloed deze week. Voor Ram, Tweelingen, Leeuw, Boogschutter en Waterman is dat goed nieuws. Het ontbreekt je niet aan daadkracht en vertrouwen, waardoor je het nodige kan bereiken. Kreeft, Weegschaal en Steenbok hebben juist iets minder geluk met deze planeetinvloed. Je kan wat pessimistischer zijn dan anders en weinig motivatie hebben. Focus je op de positieve zaken in je leven, daar help je jezelf mee.

Flair Tarot Weekkaart: Koning van Zwaarden

Heb je de neiging om negatief te denken, neem dan zelf het heft in handen. Dwing jezelf om te kijken naar wat er wel goed is in je leven en welke mensen wel tof zijn. Daardoor verander je in no time je blik en stemming. Heb je een duidelijk doel voor ogen, dan vraagt deze Koning van Zwaarden je om er volledig voor te gaan. Twijfel niet aan jezelf en heb vertrouwen in je talenten, kennis en vaardigheden, dan komt de rest vanzelf. Je kan deze week veel bereiken, vooral met de juiste mindset. Zie je doel voor je en werk ernaartoe, dan kan je heel ver komen. Ben je single, dan is de kans groot dat je iemand ontmoet die communicatief sterk is of makkelijk contact met je legt. Het is natuurlijk aan jou of je erop ingaat.

Het weekgetal

Het is belangrijk om positief te blijven in een 3-week, dan trek je ook leukere dingen en mensen naar je toe. Maak deze week tijd zeker vrij voor fijne vrienden, seks, fun en plezier. Daar laad je van op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '