Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 24/09 tot 23/10

Weegschaal

Helaas kunnen er deze week irritaties en frustraties in je relatie ontstaan, vooral als je niet eerlijk durft te zeggen waar je aan denkt of wat je voelt.

Tip: de invloed van planeten Mars en Pluto vragen je om openheid en ­eerlijkheid. Op die manier zijn de ­issues zo voorbij. 

De planeten deze week

Er lopen nog steeds vijf planeten retrograde, ­waardoor oude issues naar de oppervlakte kunnen komen. Dat kan je echter als iets positiefs zien. Je krijgt nogmaals de kans om de lucht te klaren en problemen echt op te lossen. Ook kan je daardoor nieuwe inzichten krijgen, die je in het hier en nu verder helpen. Voor Ram, Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman is het belangrijk om daar niet voor weg te lopen. Het kan best pittig zijn, zo’n diepgaand gesprek of confrontatie, toch is het nodig om alles weer recht te trekken. Bekijk het zo, dat helpt je misschien. Verder is je intuïtie sterk deze week, behalve bij Tweelingen, Maagd en Boogschutter. Zij moeten er iets meer moeite voor doen. 

Flair Tarot Weekkaart: 2 van bekers

Deze tarotkaart geeft het belang aan van relaties en vriendschappen. Spelen er issues, dan is het belangrijk om daarmee te dealen. Veel tekens voelen andere mensen heel goed aan deze week. Daardoor kan je het gesprek nog beter sturen. Ben je single, dan kan deze kaart ook wel eens op een nieuwe ontmoeting wijzen. Geen hete of flitsende ontmoeting, eerder een vriendschap die plots meer lijkt te zijn, of een gesprek dat je met iemand hebt dat ineens gevoelens oproept. Dat gaat eerder geleidelijk, maar heeft daardoor wel meer kans van slagen op langere termijn. Hoe dan ook: deel je gevoelens deze week. Dat is goed voor jezelf en je dierbaren.

Het weekgetal

Weekgetal 11 is een spiritueel getal en zorgt voor een sterke intuïtie. Sta je voor een beslissing, luister dan niet alleen naar je verstand. Verder is dit een prima week voor meditatie of tijd alleen.  

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '