Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sparkx

En het opent gewoon in ons Belgenlandje!

TIP: binnenkort kan je +50 sporten beoefenen in het grootste sportainmentpark van Europa

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Combineer sporten en een pretpark, en je hebt een mogelijke succesformule! En dat heeft Sparkx Hasselt ook begrepen. Het wordt namelijk het grootste sportainmentpark van Europa.

Binnenkort opent in Hasselt Sparkx, het grootste sportainmentpark van Europa. Daar zal je meer dan vijftig verschillende sporten kunnen beoefenen op één plaats. Van golf over darts over paragliding tot skiën, voetballen en klimmen. Alles kan je er proberen!

Teambuilding

Of je nu met vrienden, familie of collega’s gaat: pret én een goede work-out is verzekerd. Wie wil kan er trouwens ook z’n volgende verjaardagsfeestje of teambuilding organiseren. Je hoeft trouwens niet supersportief te zijn. Volgens Sparkx kan iedereen ongeacht z’n niveau er terecht. De technologie past namelijk de moeilijkheidsgraad aan naargelang wie er meedoet.

Wanneer het park exact zal opengaan en hoeveel een ticket zal kosten, is nog niet duidelijk. Maar er is wel al een adres! Kempische Steenweg 293/16 in Hasselt. Wie trouwens op de hoogte wil blijven van een openingsdatum – die ergens in het voorjaar is gepland – kan zich via de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '