Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 22/12 tot 20/01

Steenbok

De week verloopt vlotjes met planeet Jupiter aan je zijde, Steenbok. Ook al staan er belangrijke afspraken of projecten op het programma, de kans is groot dat alles goed verloopt.

TIP: heb vertrouwen in je kennis en vaardigheden deze week. Planeet Jupiter doet de rest.

De planeten deze week

Met uitzondering van planeet Jupiter is het deze week vrij rustig in planetenland. Daardoor mogen Ram, Leeuw en Weegschaal op een relaxte week rekenen. Gun jezelf iets tofs en doe waar je zin in hebt. Voor Tweelingen, Maagd en Boogschutter ligt planeet Jupiter dwars. Dat kan een effect hebben op je energielevel en gezondheid. Doe het in dat geval rustig aan en bewaak je grenzen. Op Stier, Kreeft, Schorpioen, Steenbok en Vissen heeft Jupiter een gunstige invloed. Dat kan een financieel extraatje of een extra dosis geluk betekenen. Wellicht vind je eindelijk die droomjob of scoor je als single die leuke date. Waar je ook mee bezig bent, de kans dat het positief uitpakt, is groot.

Flair Tarot Weekkaart: O De Dwaas

Deze tarotkaart voorspelt een nieuwe fase of een nieuw begin. Dat pakt voor iedereen natuurlijk anders uit. Ben je aan het solliciteren, dan kan dat een succes betekenen. Ben je als single aan het daten, dan kan je zomaar de liefde van je leven tegen het lijf lopen. Misschien ga je wel verhuizen of ga je op vakantie. Wat het ook is, volg je onderbuikgevoel en ga ervoor. Heb vertrouwen in jezelf en in een goede afloop, ook al heb je nog zo je twijfels of ben je best onzeker. Deze kaart en de invloed van planeet Jupiter tijdens deze week beloven mooie resultaten. Blijf wel alert en laat je niet beïnvloeden door te mooie plaatjes. Zelf voel je wel aan wat al dan niet klopt, en dan is het dus belangrijk dat je daarop durft te vertrouwen.

Het weekgetal

Je intuïtie is deze week sterk onder de invloed van het getal elf aan je zijde. Sta je voor een keuze of beslissing, laat je intuïtie dan zeker meebepalen. Je haalt verder veel voldoening uit het contact met andere mensen deze week.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '