Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 20/02 tot 20/03

Vissen

Verwacht je aan een drukke en soms hectische week. Gelukkig verloopt alles naar wens, alleen niet altijd volgens plan. Daar hou je het best rekening mee. 

Tip: wees gewoon je flexibele zelf, dan komt het deze week allemaal op z’n pootjes terecht.

De planeten deze week

Vooral planeet Saturnus is deze week van invloed. Daardoor zijn veel tekens gericht op werk en studie. Wanneer je als Stier, Kreeft, Schorpioen, Steenbok en Vissen recht op je doel afgaat en je voor de volle honderd procent inzet, kan je ontzettend veel bereiken. Je hebt er nu de kracht, motivatie en zelfdiscipline voor. Helaas ervaren Tweelingen, Maagd en Boogschutter de nodige problemen op werk- of studie-vlak. Voor je gevoel verloopt de week moeizaam en krijg je weinig medewerking. Drijf jezelf in dat geval niet tot het uiterste, want dat werkt alleen averechts. Meer dan je best kan je niet doen, en soms is het niet jouw schuld dat dingen niet lekker lopen. Dat geldt deze week zeker.

Flair Tarot Weekkaart: 9 van Bokalen

Neem deze week regelmatig de tijd om te ontspannen en te genieten. Planeet Saturnus kan namelijk het nodige van je vergen – en soms iets te veel van het goede. Zorg dan dat je de balans herstelt en iets leuks gaat doen. Heb je iemand al een hele tijd niet gezien of gesproken en heb je zin om met die persoon af te spreken, doe het dan. Het zal supergezellig worden. Ook kan het zijn dat er de nodige feestjes of een toffe activiteit op het programma staan. Zeg niet af als je moe bent, maar ga er toch heen. Het wordt nog toffer dan je denkt. Verder is het van belang dat je je gevoelens deelt, zeker wanneer je het moeilijk hebt.  Dat lucht op en kan voor nieuwe inzichten zorgen. 

Het weekgetal

Dit getal nodigt je uit om vaker te genieten, te ontspannen, seks te hebben of plezier te maken, vooral wanneer je een drukke week hebt of dingen lijken tegen te zitten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '