Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 21/04 tot 21/05

Stier

Je kan deze week weleens geluk ­hebben, Stier. Dat kan op financieel vlak zijn of in de liefde. Je wordt in ieder ­geval op prettige wijze verrast. 

Tip: ga deze week in op uitnodigingen die je krijgt, daar ontmoet je mensen die iets voor je kunnen betekenen.

De planeten deze week

Planeten Mars, Jupiter en Saturnus zijn deze week ­duidelijk van de partij. Een aantal tekens maakt dat ­vurig en doelgericht, zoals de Ram, Stier, Kreeft, Leeuw, Weegschaal en Steenbok. Je kan daardoor je to-dolijst afwerken of als single moeiteloos op een ­potentiële date afstappen. Voor een aantal tekens draait deze invloed minder prettig uit. Je bent snel moe of je komt zelfs in de lappenmand terecht. Dat speelt vooral bij de Tweelingen, Maagd, Waterman en Vissen. Luister naar de signalen van je lichaam en leg vooral de lat niet te hoog voor jezelf. Op financieel vlak kunnen de Stier, Kreeft, Maagd, Weegschaal en Steenbok echt geluk hebben. Er kan een mooie meevaller jouw kant op komen.

Flair Tarot Weekkaart: 4 van Staven

Deze kaart nodigt je uit om extra te genieten. Van een succes, feestje of mooi resultaat. Je mag best een keer stilstaan bij wat je hebt bereikt. Het kan ook zijn dat je iets afsluit of afrondt, en ook dat mag worden gevierd. Voor iedereen die Sinterklaas viert, ziet het er tof uit. Deze kaart voorspelt veel gezelligheid en plezier, waarbij ­humor niet kan ontbreken. Verder kan deze kaart je vragen na te denken over de volgende stap in je job, studie of iets anders wat je hebt afgerond. Sta stil bij wat je wil, dan krijg je volgende week de kans daar stappen in te zetten. 

4 of wands

Het weekgetal

Dit getal stimuleert je om met anderen af te spreken. In gezelschap bloei je deze week open, al ben je niet helemaal fit. Regelmatig ontspannen is ook aan te raden. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '