https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 23/11 tot 21/12

Boogschutter

Esther van Heerebeek

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben, Boogschutter? Je leest het hier!

Er is vooral veel contact met andere mensen deze week, Boogschutter. Zowel zakelijk als privé krijg je te maken met diverse gesprekken en ontmoetingen.

TIP: al die gesprekken en ontmoetingen zijn heel vermoeiend. Let dus goed op je energielevel.

De planeten deze week

Er gebeurt deze week veel in planetenland. Planeten Mars, Jupiter en Pluto hebben de nodige invloed en dat zorgt voor onrust. Dat voelen vooral Ram, Kreeft en Steenbok. Bewaak je grenzen en las af en toe een pauze in. Voor een aantal tekens brengt dat nieuwe kansen met zich mee. Dat geldt vooral voor Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman. Wanneer je werk maakt van je doelen, kan je supermooie resultaten boeken. Voor iedereen geldt dat er veranderingen op til zijn. Wees daar niet bang voor, niet alle veranderingen zijn slecht. Blijf dicht bij jezelf en sta open voor nieuwe mogelijkheden, dan kan dit een heel interessante week worden.

Flair Tarot Weekkaart: Ridder van Zwaarden

Deze Ridder van Zwaarden vraagt je te focussen op je doelen deze week. Laat je liever niet beïnvloeden door anderen of afleiden door bijzaken. Loop je tegen problemen aan, dan is communicatie de sleutel. Ga het gesprek aan en wees duidelijk over je bedoelingen. Verder vraagt deze kaart je niet te hard van stapel te lopen, zeker wanneer je niet fit bent of te maken hebt met een laag energieniveau. Luister naar de signalen van je lichaam en put jezelf niet onnodig uit. Balans is belangrijk en goed voor jezelf zorgen ook, zeker in een week waarin er zoveel kan gebeuren. Neem de tijd om alle ontwikkelingen te verwerken en voor jezelf op een rijtje te zetten. Mediteren of wandelen kan daarbij helpen.

Het weekgetal

Weekgetal 5 benadrukt de onrust die ook de planeten met zich meebrengen. Zorg regelmatig voor ontspanning en blijf daardoor in balans. Van de andere kant komen er ook dingen in beweging en kunnen er nieuwe kansen op je pad komen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content