Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 23/11 tot 21/12

Boogschutter

Je kan deze week een tikketje somber of negatief gestemd zijn, Boogschutter. Vooral omdat er niet veel gebeurt en je te veel tijd hebt om na te denken. 

Tip: sport, beweging of andere ­vormen van afleiding helpt! Haal jezelf uit je hoofd en kom in actie.

De planeten deze week

Er zijn deze week geen grootse aspecten tussen de planeten, waardoor voor de meeste tekens een week van relatieve rust is aangebroken. Alleen Stier, Tweelingen, Waterman en Vissen hebben te maken met directe planeetinvloeden en gelukkig zien die er positief uit. Het is vooral een steun en wind in de rug, waardoor je mooie resultaten kan boeken. Voor de overige tekens is het belangrijk dat je je rust pakt, zeker nu de planeten je met rust laten. Toch is dat niet voor iedereen even makkelijk, vooral Ram, Tweelingen, Maagd en Boogschutter kunnen daardoor heel rusteloos worden. Probeer jezelf dan af te leiden door te mediteren, yoga te beoefenen of iets leuks voor jezelf te gaan doen.

Flair Tarot Weekkaart: 3 van Bekers

Nu je een vrij relaxte week te wachten staat, kan je daar maar beter van profiteren. Spreek af met vrienden of ga iets tofs doen met je partner. Organiseer een borrel, barbecue of feestje en geniet van elkaars gezelschap. Deze tarotkaart nodigt je uit om te genieten en andere mensen op te zoeken. Ben je deze week jarig, laat het dan niet zomaar aan je voorbijgaan en geef je over aan al het moois dat de lente te bieden heeft. Daardoor tank je bij en ben je volgende week weer klaar om verder te gaan. Zit je ergens mee, deel je zorgen dan met anderen. Dat lucht op en brengt vaak nieuwe inzichten met zich mee.

Het weekgetal

Weekgetal 5 kan het gevoel van rusteloosheid versterken. Breng jezelf tot rust door tijd aan je hobby’s te besteden, tijd alleen door te brengen, af te ­spreken of te lezen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '