Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van 23/11 tot 21/12

Boogschutter

Je kan soms weinig geduld opbrengen voor bepaalde mensen, Boogschutter. Vooral voor mensen die niet zo snel van begrip of überhaupt langzaam zijn. Dat wekt irritaties bij je op.

TIP: vraag je af waarom jij zo’n haast hebt! Dit kan een teken zijn dat je het zelf rustiger aan mag doen.

De planeten deze week

Planeten Mercurius, Neptunus en Pluto zijn deze week duidelijk van de partij. Voor sociale contacten is dit een topweek. Wel loopt planeet Mercurius retrograde, waardoor er misverstanden kunnen ontstaan. Neem je tijd om duidelijk over te brengen wat je bedoelt. Ook kunnen er problemen zijn met de levering van post of pakketjes, of mails komen niet aan. Echt iets om even in de gaten en rekening mee te houden. Planeet Neptunus zorgt voor een ijzersterke intuïtie deze week, waardoor je veel dingen kan aanvoelen. Handig om misverstanden mee te voorkomen en uit de weg te ruimen. Planeet Pluto geeft je de daadkracht om actie te ondernemen en je niet zo snel uit het veld te laten slaan.

Flair Tarot Weekkaart: 2 van pentagrammen

Deze tarotkaart voorspelt een week met mooie ontwikkelingen en mogelijkheden. Het is belangrijk dat jij flexibel bent en met veranderingen om weet te gaan. Dan haal je het meeste uit de week. Speel deze week met de mogelijkheden die op je pad komen. Neem het allemaal niet te serieus. Dat geldt ook voor alle gesprekken en contacten die je deze week hebt. Zet humor in en relativeer de boel. Daar maak je je dagen een stuk luchtiger mee. Financieel betekent deze kaart eveneens goed nieuws. Je mag rekenen op een extraatje of een rekening valt lager uit dan gedacht. Ga verstandig met deze meevaller om. Je weet zelf het best waar je dat aan kan besteden. Als single kan je te maken krijgen met een keuze tussen twee potentiële kandidaten. Voel wie echt bij je past.

Het weekgetal

Je intuïtie is deze week sterk onder de invloed van weekgetal 11. Dat is vooral fijn wanneer je in gesprek bent met andere mensen. Je voelt mensen feilloos aan. Dit is eentopweek voor meditatie of om af en toe alleen te zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '