Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Je zal van hem geen last hebben, want hij komt hier voor rust en privacy.’

PREVIEW: Kanye West als buurman in ‘Miljoenenhuizen’

Van ‘Blind Gekocht’ over ‘Huis Gemaakt’ en ‘Huizenjagers’ tot ‘Ons huis/nieuw huis’: je kan niet meer om de vastgoedprogramma’s op televisie heen. Vanaf vanavond kan je ook genieten van de eerste aflevering van ‘Miljoenenhuizen’, en de preview belooft al heel wat exclusiviteit.

In het gloednieuwe VTM-programma ‘Miljoenenhuizen’ nemen drie Vlaamse vastgoedkantoren ons mee doorheen prachtige luxepanden en betoveren de potentiële kopers met dé riantste villa, hét charmantste kasteel of dé meest luxueuze penthouse van hun dromen. Het prijskaartje mag er wezen en geen idee is te gek.

Buurman Kanye West

Hoe is het bijvoorbeeld om naast de wereldbekende rapper Kanye West te wonen? In de eerste aflevering van ‘Miljoenenhuizen’ krijgen we een unieke inkijk in een authentieke loft aan het kanaal in Wijnegem, vlák naast het verblijf van de Amerikaanse rapper.

Makelaar Arthur Rodenburg is er op prospectie samen met een investeerder. ‘Als je van rust houdt, is dit de uitgelezen plek. Als je wil, hoor je hier niets’, vertelt hij. ‘Er zijn gemeenschappelijke ruimtes voorzien waar je elkaar kan treffen, maar Kanye West kiest ervoor om teruggetrokken te leven’, vult makelaar Arthur aan. ‘Hij komt hier echt voor zijn rust en privacy.’ Geen zotte feestjes voor de buren, dus!

Welke luxepanden we nog voorgeschoteld krijgen, ontdek je vanavond in het gloednieuwe realityprogramma ‘Miljoenenhuizen’, om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '