Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Koppels kunnen zich vanaf nu inschrijven én kans maken om de sleutel van hun zelf gerenoveerde droomhuis te winnen.

‘Huis Gemaakt’ krijgt bijzonder verrassende twist

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Huis Gemaakt’ krijgt een nieuw seizoen, maar dat zal er een tikkeltje anders uitzien. VTM toont dit keer namelijk op voorhand (!) de drie panden. Geïnteresseerde koppels die de handen uit de mouwen willen steken in de hoop hun zelf gerenoveerde droomwoning te winnen, kunnen dus gericht kiezen welk pand hen het meeste aanspreekt.

Stel je voor dat je geen dertig of vijfentwintig jaar je huis zou moeten afbetalen... Een droom? Guess again! In ‘Huis Gemaakt’ wordt dit realiteit. De winnaars van het programma krijgen na maandenlang werken de sleutel van het stekje dat ze zelf met veel bloed, zweet en tranen verbouwden. Het derde seizoen van het populaire programma start compleet anders. De koppels starten hun verbouwavontuur namelijk niet meer in onbekende huizen.

Openhuizendagen

VTM geeft je namelijk op voorhand de kans om de drie leegstaande panden te bezoeken die in de nieuwe afleveringen onder handen zullen genomen worden. Deelnemers kunnen op die manier gericht kiezen welke woning hen het meeste interesseert. Ze kunnen zelfs al beginnen nadenken wat er allemaal moet gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en wat ze in gedachten hebben om de jury én de kijkers van hun sokken te blazen.

Presentatrice Dina Tersago is opnieuw van de partij en ze lanceert een oproep om je in te schrijven voor de openhuizendagen. ‘Ben je jong en je wil wat? Niet twijfelen, gewoon inschrijven en wie weet word je stapelverliefd en win je de grootste cadeau ooit: een eigen huis’, aldus Dina.

Aalst

We krijgen nu al een eerste glimp te zien van de huizen. Eentje ligt in Aalst. Het is een statig rijhuis dat vlakbij een indrukwekkende watertoren staat. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 217 m². Het telt vier ruime slaapkamers en nostalgische elementen zoals bombastische schouwen en een mooie mozaïekvloer.

Antwerpen

In het zuiden van de stad staat een herenhuis uit 1927 met vijf kamers. Grote troeven zijn de ruime woonkamer en de originele elementen die je terug katapulteren naar vroeger.

Hasselt

Deze villa uit de jaren vijftig heet ’t Hofje. De veranda die na vijf jaar leegstand vervallen is, was ooit een gezellige orangerie. Het huis heeft ook een prachtige tuin, die nu helaas meer iets wegheeft van een wildernis.

Inschrijven voor de openhuizendagen én het nieuwe seizoen van ‘Huis Gemaakt’ kan via de website van VTM. Na de kijkdagen worden de koppels gekozen die het grote verbouwavontuur mogen starten. Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat, wordt later bekendgemaakt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '