Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Onze eerste gok is Natalia!

Nieuwe Masked Singer Mummie laat voor het eerst haar stem horen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

En de zoektocht gaat verder! ‘The Masked Singer’ is nog niet van start gegaan, maar VTM dropt van alle kanten hints waardoor wij al volop aan het speuren zijn. Deze ochtend was op onze Vlaamse radiostations voor het eerst de stem van de nieuwe Masked Singer Mummie te horen.

Het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ komt eraan, en dat zullen we geweten hebben. We kregen al de eerste acht figuren van het seizoen te zien en daarna stelde VTM ook Kosmos voor aan het publiek. En nu is er nog een tiende kandidaat die van zich heeft laten horen.

Deze ochtend was de stem van Mummie voor het eerst te horen op alle radiostations. Zij zong ‘Bad Romance’ van Lady Gaga. Als we op de stem afgaan, denken we meteen aan Natalia. Maar natuurlijk gaf VTM in een persbericht ook enkele tips mee die dan weer hinten naar andere artiesten.

Volgens de zender leidt Mummie een mooi en luxueus leven in haar Egyptisch paleis. Er is slechts één probleem: haar laatste relatie was 1700 jaar geleden, met haar farao. Ze is dus al heel lang single. Mummie doet er alles aan om het hart van een man te veroveren. Desondanks haar windels, is uiterlijk heel belangrijk voor haar. Zo bestelt ze make-up, gaat ze naar de kapper en doet ze aan sport. Ze zit ook op Tinder. Mummie heeft het niet zo voor andere vrouwen, want dat zijn concurrenten. Ze is strijdvaardig en competitief. Heel erg bezig met zichzelf.

En de quote klinkt als volgt:

Heeey boys! Coucou, ik ben Mummie. Excuseer? Hoor ik daar oud en versleten? Niks van, ìk ben een echte yummy mummie! Ok, op papyrus ben ik misschien een paar eeuwen oud, maar geef toe: ik ben toch een behoorlijk bevallige bejaarde? Mijn beautyrituelen heb ik helemaal gecoverd en van uitdroging heb ik ook amper last. Mijn relatiestatus? Tja, laat ons zeggen ‘het is ingewikkeld’. Mijn laatste romance was ten dode opgeschreven, oh mes femmes, wat een histoire… Die farao bleek eerder een fara-no. Hoog tijd voor een ander spoor. Dus de jacht is open! Wie wordt de man van mummie? Nieuwsflash aan alle mooie mannen: met jullie heb ik nog grootse plannen!

Enkele duidelijke hints zijn dus een oudere dame, Egypte, single, Franstalig! Maar of ze ook allemaal kloppen, valt nog af te wachten. Wie denk jij dat onder het masker van Mummie zit?

‘The Masked Singer’ is vanaf vrijdag 3 februari om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '