Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wij zijn grote fan van haar paarse glitterboots, en wagen ons aan een eerste gokje!

Maak kennis met alweer nieuw pak uit ‘The Masked Singer’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kon afgelopen vrijdag al kennismaken met de eerste acht pakken uit het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Zij krijgen nu gezelschap van een kosmische verschijning.

Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus en Kolonel Mops stelden zichzelf al even kort voor en verklapten daarbij de eerste tips voor de enthousiaste speurneuzen onder ons. De zoektocht naar welke celebs onder die pakken zit, is dus officieel gestart! Al zal hun zangprestatie natuurlijk veel prijsgeven, maar daarvoor moeten we nog een tweetal weekjes geduld hebben. ‘The Masked Singer’ komt namelijk op vrijdag 3 februari opnieuw je huiskamer binnen.

Hoge leeftijd en glitterboots

In afwachting daarvan geeft VTM met mondjesmaat kandidaten prijs. Na de eerste acht pakken, is het tijd voor een negende: Kosmos. Kosmos is alwetend, er is niets dat aan haar alziend oog ontsnapt. Ze heeft natuurlijk recht van spreken, want ze ontstond 13 miljard jaar geleden. Maar ondanks haar hoge leeftijd ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Kosmos is helemaal in balans, ze straalt rust en kalmte uit. Ze is op aarde met een missie: iedereen gelukkig maken. Ze wil alle mensen overtuigen van ‘the bigger picture’. Kosmos zorgt voor ons! Want leven in harmonie is het hoogste goed. Yoga en mediteren kunnen hier zeker bij helpen. Ze heeft wel een klein kantje: zo is ze snel geïrriteerd, zeker wanneer er een telefoon rinkelt of mensen haar uit balans brengen. Wij zijn alleszins al grote fan van haar paarse glitterboots!

Kosmos

Haar eerste woorden: ‘Namasté wereldse wezens. Ik ben Kosmos… Altijd onzichtbaar aanwezig, high in the sky. Da’s mijn eigen streek en af en toe verschijn ik in mijn aardse gedaante. Ik ben alles… en ook niets, overal… en nergens. Had je ooit al eens zo een heerlijk gevoel van totale rust en balans? Nee? Ik kan je helpen om je luchtdruk te verlagen. Ik ben eeuwenlang getraind om dat te doen, alle dagen. Zullen we gezellig samen mediteren? Laat mijn verschijning je in een trance brengen, naar een vakantieland en start to float!’

Onze eerste gok: Ingeborg, is that you?!

The Big Bang

VTM heeft trouwens nog meer fantastisch nieuws, want in totaal zullen er dit seizoen maar liefst veertien (!) pakken deelnemen aan ‘The Masked Singer’. Je zal de komende dagen dus nog vijf prachtige figuren leren kennen. De veertien deelnemers worden in twee groepen van zeven opgedeeld, die week om week het beste van zichzelf geven op het podium. Telkens valt er eentje af, dus elke aflevering vindt een ontmaskering plaats. De acht overgebleven pakken worden nadien samengesmolten in The Big Bang en maken kans op een plaatsje in de spannende finale. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

‘The Masked Singer’ zie je vanaf 3 februari elke vrijdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '