Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wat begint met een romantisch weekendje weg, eindigt in een geïmproviseerde bruiloft en dat alles op amper 24 uur tijd!

‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’: 8 koppels beleven emotionele rollercoaster in nieuw VTM-programma

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Ze speelde eerder al voor Cupido in ‘Cupido Ofzo’, maar binnenkort mag Ruth Beeckmans zich bewijzen als weddingplanner. In het nieuwe VTM-programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ begeleidt de 40-jarige presentatrice acht koppels voor wie amper 24 uur na het huwelijksaanzoek een bruiloft in elkaar wordt gebokst.

Verliefd worden, een tijdje verloofd zijn en op een dag trouwen. De meeste koppels doen er jaren, of toch minstens enkele weken of maanden over. In ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ gaat het allemaal een tikje sneller...

Bruiloft 24 uur na huwelijksaanzoek

Vanaf dinsdag 31 januari beleven acht verliefde koppels bij VTM een emotionele rollercoaster die hun leven ingrijpend zal veranderen. Een romantisch weekendje weg om hotels te beoordelen krijgt een verrassende twist wanneer de ene helft van het koppel zijn of haar partner totaal onverwachts ten huwelijk vraagt.

Een romantisch weekendje weg krijgt een verrassende twist wanneer de ene helft van het koppel zijn of haar partner totaal onverwachts ten huwelijk vraagt.

Presentatrice Ruth Beeckmans zit mee in het complot en zorgt ervoor dat de koppels 24 uur (!) na het aanzoek in het huwelijksbootje stappen op een droombestemming zoals Senegal, Malaga en Cyprus. Ook hun familie en vrienden zijn van de partij!

Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u
© VTM

Zo wordt een droomreis plots omgetoverd tot een geïmproviseerd trouwfeest met alles erop en eraan. En dat alles gebundeld in 24 uur. Maar zal het ook altijd lukken zoals gepland…?

Ruth Beeckmans: ‘Ik weet hoe belangrijk échte liefde is’

Voor Ruth Beeckmans, wiens echtgenoot Gary in april vorig jaar onverwacht overleed, was ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ een zeer bijzonder project om aan mee te werken.

Ik vond het een prachtig idee om mijn schouders onder een programma over de pure liefde te zetten.

Ruth Beeckmans

‘Ik weet hoe belangrijk échte liefde is en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren’, vertelt Ruth Beeckmans. ‘Ik vond het dan ook een prachtig idee om mijn schouders onder een programma over de pure liefde te zetten. Het is met enorm veel liefde gemaakt en ik hoop dat het concept aankomt bij de kijkers.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ is vanaf dinsdag 31 januari te zien bij VTM om 20u40 en online op VTM GO.

Nog meer televisienieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '