Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GoPlay

'Wij gaan geen goede band hebben.'

ZIEN: dit is de eerste afvaller van ‘Big Brother’

Annelies Hart

Sinds maandag kan je kijken naar het gloednieuwe seizoen van ‘Big Brother’. Zoals elk jaar moeten er ook dit seizoen deelnemers het huis verlaten. De drie kandidaten die zich in de gevarenzone bevonden, werden donderdag tijdens de livestream bekendgemaakt. Maar nu weten we ook wie als eerste ‘Big Brother’ vaarwel zegt.

Het spel is nog maar een week bezig en toch moet de bende in het ‘Big Brother’-huis nu al afscheid nemen van een van de bewoners. Eerder deze week zagen we al wie er in de gevarenzone terechtkwam. Judy werd gisteren genomineerd na het spel met de koffers. Eerder kreeg Chayron al the power of nomination, waardoor hij mocht kiezen welke twee andere medebewoners tegenover Judy zouden komen te staan. En dat werden Rob en Jason!  

Het was dus nagelbijtend spannend tijdens de eerste liveshow van dit seizoen, want geen een van de genomineerden wilde te boek staan als de eerste persoon die het huis moest verlaten. De kandidaten zitten allemaal vol spanning te wachten tot het scherm aangeeft wie mag blijven en wie onverbiddelijk naar huis moet. Uiteindelijk kreeg Judy de minste stemmen en moest zij haar spullen pakken.

‘Wij gaan geen goede band hebben’

Aangekomen bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper geeft Judy toe dat ze het erg jammer vindt. ‘Ik had het niet verwacht’, aldus de eerste afvaller. Ze voelt zich ook een beetje bedrogen voor Jason, die er tijdens het spel met de koffers voor zorgde dat zij genomineerd werd. ‘Wij gaan geen goede band hebben’, besluit Judy.

Ze houdt gelukkig wel mooie herinneringen over aan haar korte week in het ‘Big Brother’-huis. ‘Hoe snel je zo’n goede band kunt opbouwen met mensen, is echt gek.’

Big Brother’ zie je elke weekdag om 22u op Play4 en om 20u30 op GoPlay. Elke zaterdag live om 20u op GoPlay en Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '