Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

Het wordt wéér een stuk ingewikkelder! 😆

OH LA LA: deze oude vlam duikt op in het tweede seizoen van ‘And Just Like That’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De opnames voor het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ zijn volop aan de gang. Aangezien de spin-off grotendeels in de straten van New York ingeblikt wordt, is het soms aartsmoeilijk voor de makers om bepaalde verhaallijnen geheim te houden. De oplossing? Snel zelf een bommetje droppen. Actrice Sarah Jessica Parker (57) verklapt namelijk dat een oude vlam zich opmaakt voor een comeback...

Voor wie het eerste seizoen nog niet zag: opgelet, spoiler alert!

Dat het eerste seizoen van ‘And Just Like That’ fans een gigantische shock bezorgde, valt niet te betwisten. Mr. Big kreeg een hartaanval, die hem fataal werd, en dus stond Carrie er just like that weer helemaal alleen voor in de Big Apple. Toch leek het erop dat onze favoriete schrijfster zich voorzichtig weer voor de liefde begon op te stellen. Want ja, er was die kus met Franklin, met wie ze samenwerkt aan haar nieuwe podcast ‘Sex and the City’. Of die tot meer zal leiden, blijft echter nog de vraag. Zeker nu er een oude vlam in het vizier komt.

Dan toch?

Actrice Sarah Jessica Parker post op Instagram namelijk een foto waarop ze hand in hand te zien is met... acteur John Corbett, ofte Aidan Shaw in de serie. Na twee mislukte pogingen om hun relatie te doen slagen en die kus in Abu Dhabi, leek het alsof er geen hoop meer was voor Carrie en Aiden.

Aiden was ondertussen dan ook getrouwd met een meubelontwerpster en Carrie, ja Carrie had Big. Maar nu ze plots weer single is, lijkt de deur toch weer op een kiertje te staan. Het bijschrift op Instagram, ‘Shh. Don’t tell anyone’, doet de geruchten dan ook hoog oplaaien.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ precies te zien zal zijn, is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '