Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Deelnemen aan "Big Brother" is een kinderdroom die uitkomt', aldus de Limburgse nagelstyliste.

‘Big Brother’: maak kennis met nieuwe kandidate Jolien (29) uit Hoeselt

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

De eerste week van ‘Big Brother’ zit erop. Na het vertrek van Judy verwelkomden de bewoners een nieuwe kandidate in het huis. Maak kennis met Jolien Bosch (29) uit Hoeselt. ​’Je wil niet weten hoe graag ik dit wil.’

De Limburgse Jolien Bosch staat momenteel op een kruispunt in haar leven. De afgelopen acht jaar werkte ze zich uit de naad in haar eigen nagelsalon, maar nu zegt ze toe te zijn aan verandering.

De 29-jarige blondine is er naar eigen zeggen van overtuigd dat ‘Big Brother’ het juiste avontuur is voor haar. Jolien gaat confrontaties niet uit de weg en neemt geen blad voor de mond. ​ Ze doet mee om het spel te spelen én om te winnen.

Jolien: ‘”Big Brother” is een kinderdroom die uitkomt’

In onderstaande video leer je de nieuwe bewoonster van het Big Brother-huis beter kennen. Zo vertelt Jolien dat ze al van kindsbeen af droomt van een deelname aan het tv-programma, verklapt ze wat ze – indien ze ‘Big Brother’ wint – met het prijzengeld wil doen en toont ze hoe ze zichzelf in shape houdt.

‘Big Brother’ wordt elke werkdag om 22u uitgezonden op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Op zaterdag is om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '