Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

4. Experimenteer met temperature play en leg eens een speeltje in de koelkast.

5 tips om seks te hebben tijdens een hittegolf

Annelies Hart

Het is WARM. Het laatste wat je dus eigenlijk zou willen doen, is tegen een ander zweterig lijf gaan plakken. Maar als de nood (en de goesting) hoog is, kan je het soms toch niet laten om even van de grond te gaan met je (bed)partner. Zó doe je dat zonder weg te smelten.

Drink water

Deze is natuurlijk vanzelfsprekend. Als het kwik hoge temperaturen haalt, moet je sowieso veel drinken. Het is dus ook handig om water naast je te hebben wanneer jullie tussen, of liever op, de lakens duiken. Zo kan je af en toe een drankpauze houden als het even te warm wordt.

Ventilator to the rescue

Ook tip nummer 2 spreekt voor zich. Niets zo aangenaam als wat frisse lucht op je lijf in deze temperaturen, of het nu al vrijend is of niet.

Verken de douche

Als je nog nooit doucheseks hebt geprobeerd, is een hittegolf het moment bij uitstek om het eens te proberen. Een koude douche koelt je niet alleen af op het moment zelf, maar zorgt er ook voor dat je daarna nog een tijdje koel blijft. Bovendien prikkelt koud water je zintuigen, wat de opwinding alleen maar ten goede zal komen.

Nog een laatste voordeel: het is het ideale moment om een paar rechtopstaande standjes te proberen!

Experimenteer met temperature play

Met temperature play creëer je verhoogde sensaties door hete of koude voorwerpen op de huid van je partner te gebruiken. Natuurlijk heb je in de hitte geen zin in warme was, maar iets kouds kan even aangenaam zijn. Leg seksspeeltjes die waterbestendig zijn bijvoorbeeld 10 minuten in een bad met ijs voordat je ermee aan de slag gaat, of wrijf ijsblokjes op verschillende delen van het lichaam. Glijmiddel in de koelkast leggen kan ook wonderen doen!

Zo min mogelijk huid-op-huidcontact

Tijdens een hittegolf parkeer je dat missionarisstandje misschien beter even. Probeer beter een paar standjes uit waarin je niet met je hele lijf op elkaar ligt, zoals doggy style, rechtopstaand of lepeltje-lepeltje. Ook orale seks is ideaal voor het warme weer en een rondje samen masturberen kan best opwindend zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '