Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Je zal haar zeker herkennen!

Deze actrice maakt haar opwachting in ‘Familie’

Annelies Hart

Na een heftige midseizoensfinale en het nieuws dat Quinten zijn laatste aflevering gehad heeft, is er nog meer nieuws uit de wereld van ‘Familie’. Iets leuker nieuws gelukkig, want er komt een gloednieuw personage bij! En de kans is groot dat je haar zal herkennen...

Dit voorjaar doet een verrassend personage haar intrede bij de familie Coppens in ‘Familie’. Alfons heeft namelijk nood aan extra verzorging en krijgt een persoonlijke verpleegster die zich over hem zal ontfermen. Wie in de huid kruipt van verpleegster Karin? Niemand minder dan actrice Loes Van den Heuvel.

Karin Bloemaerts is een zorgzame, empathische en sociale vrouw. Ze is recht voor de raap en soms een flapuit, maar vooral steeds begaan met mensen. Hoewel ze eigenlijk al pensioengerechtigd is, blijft ze zich inzetten voor de zorg van haar oudste patiënten. Op vraag van Vanessa, die een nieuwe functie binnen de thuisverpleging aangeboden krijgt, belandt Karin zo bij Alfons om haar te vervangen. Maar Alfons ondervindt al snel dat Karin een pak kordater is dan Vanessa. Hij is dan ook niet van plan om het zijn nieuwe verpleegster makkelijk te maken.

Blij weerzien

Oplettende kijkers herkennen Loes natuurlijk als de actrice die jarenlang de extravagante Carmen Waterslaeghers vertolkte in ‘FC De Kampioenen’. Het is dus ook een blij weerzien op de set van ‘Familie’ met haar ‘Kampioenen’-collega Jaak Van Assche, die de rol van Alfons speelt.

‘Deze rol heb ik aan Jaak te danken’, vertelt Loes. ‘Hij vond dat dit personage iets voor mij was en had op voorhand gepolst of ik het zag zitten. Dat ik veel met Jaak op de set zou staan vond ik natuurlijk een mooi pluspunt. Karin is een toffe madam, met een mooi karakter. Net zoals bij ‘FC De Kampioenen’ draag ik ook een pruik. Het is de bedoeling dat ‘Familie’-kijkers niet aan Carmen denken wanneer Karin opduikt.

Wanneer Loes precies voor het eerst verschijnt, is nog niet duidelijk. Maar we mogen haar dit voorjaar nog verwachten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '