Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De gigantische haai aan zijn hengel, blijkt uiteindelijk iets helemaal anders te zijn.

PREVIEW: Sam toont dat hij gelukkig beter kan zingen dan vissen in ‘Expeditie Gooris in Amerika’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun kinderen Shania en Kenji nemen jullie in ‘Expeditie Gooris in Amerika’ mee op hun onvergetelijke vakantie. De komende afleveringen gaan de vrouwen en de mannen afzonderlijk op stap in San Francisco.

De familie Gooris veroverde de vorige keer Europa en nu is het tijd voor Amerika. Hele dagen aan het zwembad liggen, is niks voor hen. Ze houden van wat avontuur en actie tijdens hun vakantie, dus gingen ze al samen fietsen, surfen, en zelfs kajakken. De bergen én de golven waren wat te veel van het goede voor Sammy from Belgium, dus besloot hij voor de volgende activiteit iets rustiger te kiezen. Alhoewel...

Gigantische haai

Terwijl Kelly en Shania de winkelstraten onveilig maken, neemt Sam Kenji mee om te vissen op zee. Al snel blijkt dat ook dit hard labeur is, zeker als je een grote vis aan de haak slaat. Sam stelt zich al voor dat er een gigantische haai aan zijn lijn hangt, maar niks is minder waar.

De bemanning komt hem helpen en wat blijkt? Zijn hengel zit vast aan een rots, en dat tot tweemaal toe! Tot grote hilariteit van Kenji uiteraard. Of er vis op het menu zal staan, is nog niet duidelijk. Maar wel dat ze zich ongelooflijk geamuseerd hebben.

Expeditie Gooris in Amerika’ kan je elke dinsdag om 21u45 zien op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '