Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Amai, ik wil echt gaan overgeven.'

PREVIEW: Andy Peelman breekt belangrijke ziekenhuisregel in ‘Een Echte Job’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In een ziekenhuis zijn er heel wat regeltjes, en dan vooral voor de gezondheid en veiligheid van de patiënten maar ook van de verplegers en artsen. En dat heeft ook Andy Peelman in ‘Een Echte Job’ ondervonden. Hij brak een van de ongeschreven, maar belangrijke regels.

Het nieuwe seizoen van ‘Een Echte Job’ ging vorige week van start op VTM. Daarin trekken An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou een verplegersuniform aan. De BV’s lopen drie weken lang stage als verpleegkundigen in het Aalsters Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis.

Praline

In een preview van de aflevering van komende maandag is alvast te zien hoe Andy Peelman een ongeschreven, maar belangrijke ziekenhuisregel breekt en daarop wordt gewezen door zijn mentor Saskia.

Hij krijgt namelijk een praline aangeboden door één van zijn patiënten en die neemt hij met plezier aan! Al had hij dat absoluut niet mogen doen. ‘Ik weet dat je een snoeper bent maar eten aanpakken van patiënten is not done. Je weet niet waar patiënten met hun handen gezeten hebben’, aldus mentor Saskia. Andy is helemaal in shock als hij het beseft. ‘Amai, ik wil echt gaan overgeven.’

‘Een Echte Job’ is elke maandag omstreeks 20u40 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '