Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Hij had zijn zus al drie jaar niet gezien!

ZIEN: Lau verrast Astrid en dochtertje Billie-Ray in ‘James De Musical’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Gisterenavond, donderdag 20 januari, was de voorlaatste BV te gast bij ‘James De Musical’ op Play4. Dit keer draaide de show om niemand minder dan Astrid Coppens. En we kregen te zien dat zij de verrassing van haar leven kreeg. Haar broer Lau stond ineens in de studio!

Wie vroeger naar ‘Astrid in Wonderland’ keek, weet dat Astrid Coppens en haar broer Lau twee handen op één buik zijn. Maar het duo heeft elkaar al drie jaar niet gezien. Daar kwam in ‘James De Musical’ verandering in! Lau verraste zijn zus. Ineens stond hij op het podium achter de draaitafel. ‘Is dat de Lau?’, vroeg Astrid dan ook. En James reageerde natuurlijk geheimzinnig!

Billie-Ray

Na de show liep Laurens naar zijn zus toe. Vervolgens kwamen ook haar grote liefde Bram en dochtertje Billie-Ray erbij en gaf zij Lau een lieve knuffel. Billie-Ray had haar nonkel zelfs nog nooit in het echt ontmoet! Dit was dus de eerste keer. Bekijk het mooie moment hieronder.

‘James De Musical’ is elke donderdag om 21u te zien op Play4. Volgende week is de laatste gast Alex Agnew van de partij. Daarna krijgen we nog een The Making Of-aflevering.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '