Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Er zit zelfs een budget bij van 2 (!) miljoen euro.

Makelaars halen weer alles uit de kast in nieuw seizoen van ‘Huizenjagers’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In het nieuwe seizoen van ‘Huizenjagers’ gaan drie topmakelaars in ons Belgenlandje op zoek naar dé perfecte woning voor potentiële kopers.

Het concept van het nieuwe seizoen van ‘Huizenjagers’ blijft hetzelfde, want never change a winning team. Drie gepassioneerde makelaars proberen de eer van hun kantoor en uiteraard zichzelf hoog te houden door een hele week lang de meest puike panden aan hun potentiële kopers voor te stellen in de hoop dat ze een bod binnenhalen. Elke dag krijgen ze een andere opdracht wat betekent: andere kopers, een andere regio én een ander eindeloos eisenpakketje.

Vakkennis en charmes

Ze gooien daarbij alles in de strijd: van vakkennis tot zelfs hun charmes. De kopers geven punten en een bod betekent nóg meer punten. Wie op het einde van de week de hoogste score haalt, wint de befaamde ‘Huizenjagers’-trofee. De eerste week gaat prijzig van start, want makelaars Sophie, Rob en Justine moeten miljoenenwoningen zoeken. Denk maar aan zwembaden, poolhouses, paardenstallen en zelfs co-housing.

Justine doet bij sommigen misschien een belletje rinkelen en dat komt omdat ze vroeger dj was bij 2Empress, een dj-duo dat gevolgd werd in ‘The Sky Is The Limit’. Door corona waren feestjes uit den boze, dus besloot ze haar pijlen te richten op de vastgoedmarkt in plaats van haar draaitafel.

Antiekcollectie

Justine is trouwens niet het enige bekende gezicht dat opduikt. Antiquair Paul De Grande die je kan kennen uit ‘Stukken Van Mensen’ zoekt een nieuwe woning waar hij zijn indrukwekkende antiekcollectie kan uitstallen. Dat optrekje mag wel wat kosten, want zijn budget bedraagt maar liefst 2 miljoen (!) euro.

‘Huizenjagers’ zie je vanaf 3 april van maandag tot en met donderdag om 20u op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '