Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De luxepanden kosten één voor één ettelijke miljoenen.

Luxehuizen en riante kastelen in nieuw vastgoedprogramma ‘Miljoenenhuizen’

Van ‘Blind Gekocht’ over ‘Huis Gemaakt’ en ‘Huizenjagers’ tot ‘Ons huis/nieuw huis’: je kan niet meer omheen de vastgoedprogramma’s op de televisie. Vanaf deze maand kan je er nog eentje aan dat lijstje toevoegen, want VTM lanceert het gloednieuw programma ‘Miljoenenhuizen’.

Wat ‘Miljoenenhuizen’ anders maakt dan de andere vastgoedprogramma’s spreekt voor zich: de panden die in het nieuwe realityprogramma aan bod komen kosten één voor één ettelijke miljoenen. Van het booming Knokke tot het chique Brasschaat: we worden getrakteerd op een unieke kijk in de duurste panden van Vlaanderen.

Van villa tot kasteel

Drie Vlaamse vastgoedkantoren nemen ons mee doorheen prachtige luxepanden en betoveren de potentiële kopers met dé riante villa, hét charmante kasteel of dé meest luxueuze penthouse van hun dromen. Geen idee is te gek en ook het prijskaartje mag er wezen. In ‘Miljoenenhuizen’ mogen we dus een kijkje achter de schermen van de high end immowereld verwachten, met al zijn unieke en prachtige voordelen maar ook met de nodige stress en de vele eisen.

Cambier De Nil – Knokke

De eerste van de drie deelnemende Vlaamse vastgoedkantoren in ‘Miljoenenhuizen’ is Cambier De Nil in Knokke. Leading lady Stephanie (33) nam het vastgoedkantoor aan de Vlaamse kust over van haar ouders en runt het samen met haar man Maxime (31) en topverkoper Jan (27). Met z’n drietjes en héél wat passie voor immo zoeken ze naar unieke miljoenenpanden voor hun klanten.

Miljoenenhuizen
© VTM

Found & Baker – Brugge, Sint-Martens-Latem en Brussel

David (33) komt uit het kunstenaarsmilieu en heeft een grote voorliefde voor net dat tikkeltje extra. Zo’n zes jaar geleden begon hij Found & Baker, waar hij en zijn team de zoektocht naar unieke pareltjes aangaan. ‘Toen ik begon, was het eigenlijk een verhaal dat in Vlaanderen nog niet bestond’, vertelt David. ‘Er waren nog geen kantoren die uitsluitend aan bijzonder vastgoed deden.’ Want of het nu om een luxueuze villa of een charmant kasteel in het midden van een gigantisch bos gaat, Found & Baker to the rescue.

Miljoenenhuizen
© VTM

Immobiliën Rodenburgh – Hoog Antwerpen

De regio rond Brasschaat is één grote villawijk, dé plek voor de Nederlandse vastgoedmakelaar Arthur Rodenburgh (42) om exclusieve luxepanden te vinden. Al meer dan twintig jaar runt hij het bedrijf samen met zijn vrouw Suzanne en zijn secretaresse. ‘We zijn steeds exclusiever geworden en hebben nu amper nog aanbod onder een miljoen euro’, klinkt het bij Arthur. ‘Het is een unieke biotoop, een soort microklimaat. Het is niet dat de zon er altijd schijnt, maar ‘t is wel altijd mooi weer.’

Miljoenenhuizen
© VTM

‘Miljoenenhuizen’ is vanaf 18 mei elke donderdag om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '