Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Wil jij je droomwoning vinden of je huidig huis verbouwen? Je kan je nog inschrijven voor het nieuwe Eén-programma.

In ‘Ons huis/nieuw huis’ gaan een interieurarchitect en een makelaar de strijd aan met elkaar

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na ‘Huis Gemaakt’ en ‘Blind Gekocht’ komt er nog een nieuw huizenprogramma naar ons tv-scherm. In ‘Ons huis/nieuw huis’ gaan een interieurarchitect en een makelaar de strijd met elkaar aan om een droomwoning voor de kandidaten te vinden of te verbouwen.

Het concept is simpel van ‘Ons huis/nieuw huis’: in tegenstelling tot Bart en Béa in ‘Blind Gekocht’, werken makelaar en interieurarchitect niet samen maar gaan ze net de strijd met elkaar aan. Ze zullen namelijk koppels helpen bepalen of ze hun huis beter verbouwen of verkopen.

Wie de makelaar en interieurarchitect van dienst zijn? Niet Bart en Béa, dus deze keer. Wel interieurarchitect Ken Creemers en vastgoedmakelaar Kristien Viaene. Ken startte twaalf jaar geleden zijn carrière onder de naam Cr33mers en volgt sindsdien projecten op in zowel België als Nederland. Hij neemt de leiding over de verbouwingen van het huis. Kristien richtte in 2004 haar eigen vastgoedkantoor op – sinds 2021 onder de vlag van Dewaele Vastgoed – dat uitgroeide tot een vaste waarde in Brussel. Zij gaat op zoek naar potentiële nieuwe woningen voor de deelnemers.

Inschrijven

En er is goed nieuws. Eén is nog op zoek naar kandidaten die in een huis wonen dat niet meer aanvoelt als een échte thuis, maar er samen niet uitraken of ze willen verbouwen of verkopen. Wie dus twijfelt tussen verbouwen en verkopen vindt bij ‘Ons huis/nieuw huis’ misschien wel z’n redder in nood. Je huis wordt namelijk verbouwd én ondertussen gaat de makelaar op zoek naar nieuwe woningen. Het is aan jou de keuze of je in je eigen gerenoveerde huis blijft wonen of verhuist naar een nieuw pand.

Opgelet: de verbouwkosten worden niet voor jullie betaald. Zoals je op het inschrijvingsformulier kan zien, wordt er gevraagd naar jullie verbouwbudget. Ook wordt er gevraagd naar het budget om een ander huis te kopen. Aanmelden kan hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '