Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Er heerst weinig begrip, dubbele gevoelens en gelukkig ook wederzijdse liefde!

Dit is met wie Garry, Kim en William verder in zee willen in ‘Boer zkt Vrouw’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

‘Boer zkt Vrouw’ komt stilaan aan zijn einde. De boeren en boerin moeten elk knopen beginnen doorhakken en daar komen heel wat emoties en zelfs teleurstelling bij kijken. Garry, Kim en William kozen gisterenavond met welke twee dames ze het laatste traject van hun zoektocht willen afleggen.

In ‘Boer zkt Vrouw’ komen we in het laatste deel van het programma, en dat betekent dat gisteren de boeren een dame of twee naar huis moesten sturen. Dit is met wie William, Kim en Garry overblijven in het laatste deel van de zoektocht...

Weinig begrip

Cowboy William moest zowel Bapke en Valerie teleurstellen, wanneer hij voor de mysterieuze Titjana koos. En daar kreeg hij weinig begrip voor. Maar ook Amber kon William voor zich winnen, wat maakt dat ze op de ranch mag blijven. ‘Ik had het totaal niet verwacht, maar ik ben blij. Ik hoop dat de sfeer goed gaat blijven en er geen spanningen gaan komen‘, aldus Amber. En Titjana? Die houdt het eerder kort: ‘En toen waren we nog met twee...’

© VTM

Dubbel gevoel

Tussen boer Kim en Carole bleek er vooral een vriendschappelijke klik te zijn na een eerlijk babbeltje samen. Daarom koos Kim dan ook met verstand voor Ginny en met zijn hart voor Emi. ‘Bij Ginny heb ik sinds het begin een goede band en ben ik 100 % zeker dat zij goed zou passen bij het bedrijf. Bij Emi zit het gevoel zeer goed, maar ik twijfel of het boerenleven iets voor haar is. Ik zit met een dubbel gevoel en zou op beiden verliefd kunnen worden. Het wordt er dus niet makkelijker op’, laat hij weten.

© VTM

Wederzijdse liefde

Bij geitenboer Garry ging het er iets gemakkelijker aantoe, nadat Barbara er zelf voor koos om haar avontuur in ‘Boer zkt Vrouw’ stop te zetten. Dat maakt dat Garry overblijft met Evelyn én Els. En op die laatste is de geitenboer smoorverliefd. Gelukkig is het gevoel wederzijds: ‘Ik ben heel gelukkig’, zegt Els. ‘Het is lang geleden dat ik mij nog zo gelukkig heb gevoeld en dat werd ook wel tijd. Dus, ja, het zit heel goed.’ Maar in de volgende aflevering wordt Garry plots heel emotioneel. Wat is er aan de hand?

© VTM

In de volgende aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’, op zondag om 19u55 bij VTM, zien we hoe de drie boeren elk op date gaan met hun uitgekozen dames én is het aan Cyriel en Elien om hun keuze te maken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '