Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Wie kan volgens jou wel wat hulp gebruiken in de zoektocht naar een droomwoning?

Je kan je inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘Blind Gekocht’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In ‘Blind Gekocht’ geef je je zuurverdiende spaarcentjes aan een team experten die voor jou dé perfecte woning zoeken. Er komt een nieuw seizoen van het populaire programma en wie weet sta jíj daarin centraal, want Jani en co zoeken nieuwe kandidaten.

De meesten dromen van een eigen huis, een plek waar ze na een hectische dag eindelijk tot rust kunnen komen. Maar niets is zo frustrerend als al een hele tijd naar het perfecte stekje zoeken, maar steeds van een kale reis terug thuis te komen. De huizenmarkt is een jungle als je er niet echt veel verstand van hebt en vaak lijken iets oudere woningen niet te voldoen aan al je criteria.

Maak kennis met de makelaar die Béa vervangt in dit nieuwe seizoen: Kinga uit ‘Blind Gekocht’: ‘Ik was wel wat bang om Béa’s plaats in te nemen’

Ferm potje zagen

Kan je wel wat hulp gebruiken om het bos door de bomen te zien én durf je de uitdaging aan om deze superbelangrijke beslissing volledig uit handen te geven én je spaargeld vol vertrouwen te overhandigen aan een team van experten? Dan is ‘Blind Gekocht’ helemaal iets voor jou! Heel wat kandidaten zien het in eerste instantie niet goed komen en moeten eerst een ferm potje zagen, maar keer op keer zie je hoe Jani en co hun monden doen openvallen van verbazing met prachtig gerenoveerde woningen.

Fan van huizenprogramma’s, dan is dit ook helemaal je dada: Kristien en Ken van ‘Ons huis/nieuw huis’: ‘Er heerst geen zware rivaliteit tussen ons’

Inschrijven kan op de website van Play4. Je moet onder meer invullen met wie je een woning zoekt, waarom je een huis wil kopen, hoelang je al aan je huizenjacht bezig bent, waarom die zoektocht zo lang duurt, wat je wil kopen, in welke prijsklasse je een stekje zoekt, welke stijl je droomwoning heeft, wat de belangrijkste vereisten zijn van je ideale woning en waar die moet liggen.

‘Blind Gekocht’ is elke donderdag om 21u te zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '