Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Aleksandr Popov via Unsplash

Evi (37) droomt weleens van een kinky gemaskerd bal.

‘Zijn vingers glippen achter mijn jarretels en vinden hun weg naar mijn kruisloze string’

De redactie

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Evi (27) heeft een monogame relatie, maar fantaseert soms over polygamie. Ze wordt helemaal wild van het idee dat hij het met een andere vrouw zou doen. Ze droomt weleens van een kinky gemaskerd bal.

Het halloweenfeestje

‘Mijn hoofdpijn is echt te erg, ga maar alleen naar het feestje’, moedig ik mijn vriend aan, terwijl ik zelf onder de dons kruip. Hij sputtert tegen: ‘Maar dan blijf ik toch gewoon bij jou?’ Ik schud mijn hoofd. ‘Nee, schat. Onze vrienden verwachten ons. En één is beter dan geen. Ga maar, ik red me wel.’ ‘Weet je het zeker?’ aarzelt hij nog even. ‘Heel zeker’, antwoord ik. ‘Trek snel je kostuum en masker aan en go have fun.’

Wanneer ik een dik uur later weer wakker word, is mijn hoofdpijn op slag verdwenen en besluit ik: het is nog vroeg, ik kan best nog een deel van het Halloweenfeestje ­mee­pikken. Zo snel als ik kan, ­verkleed ik me. En dan valt mijn frank: mijn vriend weet helemaal niet welk ­kostuum ik heb gekocht. Ik zal hem vanavond eens aan een testje onderwerpen…

Eenmaal op de dansvloer duurt het niet lang voor ik het kostuum van mijn vriend heb gespot. Hij valt namelijk nogal op, omdat hij omringd is door mooie, verleidelijke vrouwen die hun billen pal voor zijn neus heen en weer wiegen. Ik meng me tussen hen en haal zelf ook mijn sensueelste dansmoves boven. Op slag is hij alle aandacht voor die andere vrouwen kwijt en lijkt hij alleen nog met mij te willen dansen. Na een kwartiertje schuren fluistert hij zelfs in mijn oor: ‘Ik weet waar de logeerkamer hier is.’ Even sta ik perplex, maar dan denk ik: ach, het is tenslotte mijn vriend. Ik fluister terug: ‘Op één voorwaarde: we laten onze kostuums en maskers aan.’ Daar gaat hij onmiddellijk mee akkoord.

Ook in de logeerkamer laat hij er geen gras over groeien. Wanneer hij in sneltempo de broeksknoop en rits van zijn kostuum openmaakt, blijkt hij dan ook al helemaal paraat te staan om ervoor te gaan. Hij pakt me bij mijn schouders beet en plakt me stevig tegen de deur van de kamer. Zonder aarzelen laat hij zijn hand over mijn kousen glijden. Zijn vingers glippen achter mijn jarretels en vinden van daaruit hun weg naar mijn kruisloze string. Hoewel ik eigenlijk verontwaardigd zou moeten zijn dat mijn vriend me zomaar zou bedriegen, word ik er net bloedgeil van en kan ik me echt niet meer beheersen.

Ik grijp met twee handen tegelijk zijn pook van een penis vast en druk mijn vingers stevig in zijn huid, terwijl ik ze op en neer over zijn lul laat glijden. Het geil druppelt rijkelijk uit zijn eikel en ook mijn eigen kutje wordt alleen maar sappiger wanneer zijn vingers eerst mijn schaamlippen doen tintelen, om vervolgens aan de slag te gaan met mijn clit. Hij sopt zijn wijsvinger nog eens goed in mijn nat en begint dan met het topje van zijn wijsvinger ­cirkeltjes om mijn clit te draaien. Ik word er zo opgewonden van dat het gloeiend heet wordt onder mijn masker en ik het maar net volhoud om het op te laten staan.

Wanneer het sap echt uit mijn kutje begint te gutsen en ook zijn penis bonst van verlangen, draait hij me met een ruk om. Hij zet mijn handen hoog tegen de deur, trekt mijn heupen achteruit en hurkt door zijn knieën. Hij likt me van mijn kontgaatje tot mijn clit en weer terug. Ik krijs het uit van genot. ‘Neem me!’ hijg ik. ‘Monsterlijk hard!’ Dat hoef ik hem geen twee keer te vragen.

Hij veert weer recht, neemt zijn lul in zijn hand en duwt hem in één beweging zo diep als hij kan bij me naar binnen. Zijn erectie vult me zo compleet dat het lijkt alsof hij er een elektrische schok mee door mijn hele lichaam jaagt. Als hij zijn penis weer uit me haalt om hem gelukkig ook meteen weer terug te stoppen, ben ik zo hitsig dat ik met mijn vlijmscherp gevijlde nagels krassen in de verf van de deur maak.

Hij beukt en neukt onverstoord verder, tot we samen schreeuwend als beesten klaarkomen en hij mijn kutje overvol spuit met zijn warme zaad. Pas wanneer alle tintelingen uit mijn lijf zijn verdwenen, besef ik hoe fout ik het vind dat hij achter mijn rug om met een wildvreemde wilde neuken. Net op dat moment komt hij met zijn hoofd vlak naast het mijne hangen en fluistert hij: ‘Ik ben blij dat je er toch nog bent geraakt, schatje. En wat geil om te doen alsof we vreemden zijn.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '