Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Womanizer Toys via Unsplash

Claudine (26) is smoorverliefd op haar vriend James en droomt er weleens van om als eerste klaar te komen tijdens een vrijpartij.

‘Ik pijp hem intens en verslik me bijna in zijn pik, terwijl het speeltje steeds harder tegen mijn clitoris vibreert’

De redactie

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom sluiten wij afmet de opwindende fantasie van een lezeres, om in je eentje ofmet twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Claudine (26) is smoorverliefd op haar vriend James. Ze wordt helemaal wild van het 69-standje. Ze droomt er weleens van om als eerste klaar te komen tijdens een vrijpartij.

Seksspelletje

James is nog maar net uit de douche wanneer ik de badkamer binnenwandel. ‘Wat wil je vanavond doen, liefje?’ vraagt hij spontaan. Ik neem een grote badhanddoek van de stapel en wikkel die om hem heen. ‘Ik weet het niet. Misschien kunnen we gaan dansen in Club Nova?’ ‘Dat hebben we vorig weekend al gedaan’, schiet hij dat idee meteen weer af. ‘Heb jij dan een beter voorstel?’ vraag ik terwijl ik hem help bij het afdrogen. Elk stukje lijf dat zichtbaar wordt terwijl ik de handdoek verder naar beneden over zijn lijf laat glijden, kus ik. ‘We kunnen naar de film gaan?’ suggereert hij. Maar daar heb ik dan weer niet zo bijzonder veel zin in.

‘Weet je wat?’ fluister ik in zijn oor. ‘We laten het lot beslissen tijdens een spelletje.’ Nog voor hij de kans krijgt om vragen te stellen, hol ik van de badkamer naar de slaapkamer, trek de dons achteruit en gooi de kussens op de grond. James komt me nieuwsgierig achterna en zet zich neer op de rand van het bed.

Voor zijn ogen begin ik me uit te kleden. Onder mijn jeans en truitje heb ik een mooie, felgekleurde body aan. Ik wieg mijn heupen heen en weer en laat mijn handen verleidelijk over mijn lichaam naar boven ­glijden tot ik mijn wijsvingers onder de spaghettibandjes van de body laat glippen en die traag over mijn schouders naar beneden schuif. Wanneer mijn borsten komen ­piepen, valt het me op hoe stijf mijn tepels nu al zijn. En aan de manier waarop James begint te schuifelen op de matras, weet ik dat mijn twee knopjes niet de enigen zijn die hard zijn geworden.

Met seksspeeltjes

Wanneer ik poedelnaakt naar mijn nachtkastje wandel, kan James zijn nieuwsgierigheid niet meer intomen. ‘Wat ben jij van plan?’ vraagt hij met opwinding in zijn stem. ‘Wait and see’, jen ik hem, en haal dan twee van mijn favoriete vibrators uit de schuif. ‘Ik denk toch echt dat ik graag de spelregels zou horen’, zegt hij geamuseerd. Ik zet me stilzwijgend naast hem, stop een van de seksspeeltjes in zijn handen en begin hem te kussen. Ondanks zijn curiositeit kust hij me terug. Wanneer onze tongen elkaar wel een minuut lang intens gemasseerd en gelikt hebben, trek ik mijn hoofd terug en verklaar ik me nader: ‘Het is simpel. De vibrators zijn onze pionnen, onze lichamen zijn de spelborden. Wie eerst tot een hoogtepunt komt, verliest en moet mee op de date die de ander wil. Ready, set, go!’

Ik wip meteen naar het midden van het bed en spreid me daar zo verleidelijk als ik maar kan voor hem uit. Op handen en voeten kruipt hij in omgekeerde richting over me heen. Zijn knieën plaatst hij elk aan een kant van mijn gezicht, zijn armen ter hoogte van mijn heupen en zijn kruis dus pal in mijn gezicht. En vice versa.

Ik grijp meteen mijn kans en laat het puntje van mijn tong van zijn ballen tot zijn eikel over zijn pik strijken. Die zwelt meteen nog harder op en begint te glimmen van het geil. Toch is de winst nog niet binnen, want hij gaat meteen in de tegenaanval en zet zijn lippen in een tuitje om mijn clitoris. Wanneer hij eraan zuigt, begint mijn lijf van kop tot teen te tintelen. Blijven focussen, denk ik, en ik plaats mijn lippen om de dop van zijn penis en geef hem een koekje van eigen deeg.

Verslikken in zijn pik

Zijn ademhaling wordt alsmaar luider wanneer ik ook alsmaar harder op zijn eikel zuig. Ik kraai bijna victorie wanneer ik plots het zachte gezoem van een van de seksspeeltjes hoor en besef dat ik het mezelf met die extraatjes niet makkelijker heb gemaakt. Hij laat de vibrator langs de binnenkant van mijn dijen naar boven glijden en grinnikt: ‘Verspil je tijd maar niet met proberen. Bedenk liever welke film je straks wil zien.’

Ik adem diep in en uit en doe dan alsof ik het echt verschrikkelijk vind dat hij dit spelletje zal winnen. Ik begin hem intenser te pijpen en verslik me zelfs bijna in zijn pik, maar concentreer me bovenal op het onnoemelijke genot dat ik voel terwijl het speeltje steeds harder tegen mijn clitoris vibreert. Of wanneer het niet veel later al vibrerend in en uit mijn kutje schuift en ik weet: hij mag dan wel onze date bepalen, maar wie zal er echt het hards genoten hebben van date night vandaag?’

Tekst: Elien Geboers

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '