Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Phil Bo via Unsplash

Marte (26) droomt weleens van wilde seks tegen de muur.

‘Te midden van het het werkmateriaal beft hij me gretiger dan ooit’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Marte (26) is bijna vier jaar samen met haar vriend. Ze wordt helemaal wild van mannen die met hun handen werken. Ze droomt weleens van seks tegen de muur.

De verbouwing

KABANG! Uit de stoffige, half opengebroken ruimte die na onze verbouwingen de woonkamer moet worden, weerklinkt een luide, doffe knal. Ik spring meteen van het trapladdertje en rep me ernaartoe. Mijn hart bonst in mijn keel.

‘Ben je oké?’ vraag ik aan mijn vriend, en ik hoor de paniek in mijn eigen stem. Die ebt echter snel weg als ik merk dat hij gewoon nog op z’n beide voeten staat, terwijl hij op z’n dooie gemakje naar een van de muren staat te turen. ‘Ja, hoor’, antwoordt hij casual.

‘Wat was die luide knal dan? Heb je wat laten vallen, of zo?’ ga ik verwonderd verder. ‘Nee, niets aan de hand’, schudt hij zijn hoofd. ‘Ik bonkte gewoon op de muur, omdat ik wilde testen of die wel stevig genoeg was.’ ‘Stevig genoeg voor wat?’ klink ik nu eerder verbaasd dan bezorgd.

‘Voor dit’, zegt hij met een grijns, en hij grijpt me bij mijn arm. In mijn hoofd duurt het een paar tellen voor ik echt goed besef wat er gebeurt. Hij trekt me tegen zijn vuile overall aan, plakt me dan tussen dat lekkere mannenlijf van hem en de bewuste muur en begint me passioneel te kussen. Ik doe vanzelfsprekend even hartstochtelijk mee en moet mijn mening over verbouwen op slag herzien.

De drukknopen van mijn groene overall vliegen in een ruk open als hij gretig aan het stof trekt. Ik doe hetzelfde met zijn rode. Zonder naar lucht te happen steken we onze handen in elkaars werkkostuum en beginnen elkaar af te tasten als twee smoorverliefde tortelduiven. Verbouwingsstof vliegt overal.

Als onze lippen eindelijk even rust nemen, zakt hij langzaam door zijn knieën tot op zijn hurken tot zijn hoofd pal voor mijn kruis zweeft. Op de weg naar beneden stroopt hij mijn overall verder van mijn lijf en trekt meteen ook mijn slipje mee. Met één hand tegen de muur probeert hij zijn evenwicht te bewaren, terwijl de andere langs mijn dijen streelt. Ik voel de spieren in mijn lichaam opspannen, mijn kutje wordt vanzelf nat.

‘Ik vind dat ik een tussendoortje heb verdiend’, zegt hij glimlachend, en duikt dan met zijn gezicht in mijn kruis. Zijn zachte lippen zoenen die van mij daarbeneden. Een rilling loopt langs mijn rug omhoog. Ik moet stevig tegen de muur aan leunen, of ik zou van pure opwinding gewoon omvervallen. Zijn warme tong strijkt van onder naar boven langs mijn schaamlippen. Ik zucht diep van genot. ‘Oh, schat’, jammer ik ongeduldig, en duw zijn hoofd nog net wat steviger in mijn kruis. Te midden van het stof, het werkmateriaal en de opengebroken vloeren beft hij me gretiger dan ooit.

Ik gooi mijn hoofd achteruit. Dat ik er daardoor mee tegen de muur aan knal, maakt me alleen maar geiler. Een luide, ongeremde kreun galmt door de ruimte. Ik laat hem nog even verder doen, maar vind het na een minuutje hoog tijd voor meer. Ik pak de kraag van zijn overall beet, trek hem zo omhoog en ruk het ding dan in razendsnel tempo van zijn lijf.

Zijn penis wijst kaarsrecht naar het plafond. Hij neemt me beet, draait me om en plaats mijn beide handen hoog tegen de muur. Dan trekt hij mijn heupen wat verder achteruit en glijdt traag, maar vastberaden bij me naar binnen.

Ik kir van plezier als hij eerst langzaam, maar dan steeds sneller en steviger begint te stoten. Bij elke scheppende beweging die hij maakt, voel ik zijn penis dieper in me glijden en lijkt hij mij almaar meer te vullen. Ook mijn gekreun wordt steeds luider en onbeheerst. Zijn handen stevig om mijn heupen gewenteld, waardoor hij zijn gebeuk nog meer kracht kan bijzetten door ze steeds naar achteren te trekken als hij frontaal in me schuift.

Op den duur gaan we zelfs zo ruig tekeer dat ik me niet langer kan tegenhouden. Ik zak door mijn armen en beland met een smak vol tegen de muur. Het maakt het er alleen maar heter op. Onze wannabe woonkamer mag dan nog een zootje zijn, maar ik vind het nu al de allerfijnste plek op aarde. God, wat woon ik hier nu al graag.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '