Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Alexander Grey via Unsplash

Casia (27) droomt van seks met haar ex.

‘Ik vind het nog geiler om jou te verwennen, dan zelf bevredigd te worden’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Casia (27) is al even single, maar droomt nog vaak van de seks met haar ex. Ze wordt helemaal wild van de lentekriebels in haar buik. Ze droomt stiekem weleens over haar ex en wil haar nog een laatste keer bevredigen.

De brief

Een zacht lentebriesje waait door mijn losjes vastgebonden haren. Ik schuif de tuinstoel wat dichter bij het kleine terrastafeltje, neem nog één slok van mijn mocktail en pak dan de koraalrode pen op de tafel voor me vast. Het puntje ervan raakt het briefpapier en de woorden die nu al maanden door mijn hoofd spoken vloeien uit mijn vingers:

‘Liefste soesje

Het is nu bijna vijf maanden geleden. Op het werk gaat het weer goed, ik heb zelfs promotie gemaakt. En nu het stilaan lente wordt, krijg ik weer zin om buiten te komen. Ik heb vorige week zelfs al een nieuwe bikini besteld. Een beetje voorbarig, maar ach. Wat zou ik ’m graag aan je tonen. Jij zou hem geweldig vinden, want hij is lila. Jouw lievelingskleur.

Weet je nog, die keer dat we samen aan het strand waren? Je zag er zo gelukkig uit, zo ontspannen en vrij. Zo vrij zelfs dat je besloot om je bikinitop uit te trekken. Ik volgde. En in de zee duwden we onze dobberende borsten tegen elkaar. Ik kan me nog perfect ­herinneren hoe zalig dat voelde.

Ik droom over je, en over jouw mooie, ronde borsten. Minstens één keer per week. Als ik wakker word, leg ik mijn handen op mijn eigen boezem en streel ik mezelf. Mijn borsten zijn natuurlijk veel kleiner dan de jouwe en echt hetzelfde ­gevoel is het dus niet, maar het voelt toch alsof je nog even dicht bij mij bent. Heel even voelt het net zo zalig als toen ik je nog kon aanraken, kon laten zuchten van plezier.

Hoe jij zachtjes kon kreunen, dat maakte me nog het gekst van al. Zeker als je weer hees was, omdat je veel te enthousiast was geweest en een hele dag had lopen ­tateren. Als je dan kreunde, omdat ik je lichaam aan het strelen was, gierde de opwinding door mijn lijf. Nog nooit was ik zo hitsig geweest. Eerlijk? Ik vond het nog geiler om jou te verwennen dan om zelf bevredigd te worden.

Als ik dat nog één keertje mocht doen, zou ik met één ­vinger langs het randje van een van je oren strelen, jouw oh-zo-gevoelige oren. Om vervolgens in je lelletje te knijpen en het tussen mijn duim en wijsvinger te laten rollen. Van daaruit zou mijn vinger verder strijken naar je fijne, zachte lippen. Je zou ’m even in je mond nemen en het topje van mijn vinger nat likken.

Met die natte vinger zou ik een streepje tekenen over je wang, en misschien zou je er nog een beetje van zien als mijn vinger langs je hals verder naar beneden zou zakken, tot hij tegen een van je stijve tepels zou botsen op die prachtige, bolle borsten van je. Ik zou twijfelen: verder gaan met mijn vinger, of toch maar mijn lippen en tong gebruiken. Uiteindelijk zou ik besluiten dat ik niet hoef te kiezen en gewoon beide doen. Mijn vinger zou verder afdalen naar je ­zachte buik, terwijl ik mijn ­lippen ­getuit over je tepel zou zetten en er net hard genoeg aan zou zuigen tot je weer zo’n heerlijk hees ­gilletje slaakt.

Natuurlijk blijft mijn vinger niet tevreden met het vel van je buik en kent die een plekje op je lijf waar je huid nog veel zachter is. Langzaam zou ik hem laten zakken, naar dat andere gezwollen knopje van je. Dat magische plekje dat steeds natter wordt. Ik zou er niet alleen cirkeltjes omheen draaien, want ik weet nog goed dat je veel harder begint te krioelen als ik mijn vinger heel snel van links naar rechts laat kwispelen.

Maar het geilst vond ik het als ik mocht proeven van je perzikzachte kut. Een smaak die ik voor altijd zal koesteren, net als het ultieme geluid dat je maakte als je na al dat likken, zuigen, sabbelen en kwispelen met veel toeters en bellen klaarkwam in mijn hand en mond. Dat, liefste soesje, ­zullen we nooit meer delen, maar vergeten doe ik het nooit.’

Eén keer lees ik de brief nog na. Dan neem ik het geparfumeerde briefpapier van de tuintafel, ­frommel het in een prop en mik het netjes in de vuilbak. Zo, klaar ermee. ­Benieuwd wat deze lente zal brengen.

Lees ook:

telefoonseks
flikflooien sofa happy ending
bdsm

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '