Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© George Coltrain via Unsplash

Meghan (22) droomt van flikflooien op de sofa.

‘Ik kan al klaarkomen van het gewriemel aan mijn steenharde tepels’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Meghan (22) heeft pas een nieuwe vriend. Ze wordt helemaal wild van traag en uitgebreid zoenen en ze droomt weleens van flikflooien op de sofa.

De sofa

‘Heb je zin om bij mij nog wat te drinken? Ik woon hier vlakbij. Pebbles zal wel dorst hebben…’, nodig ik mijn date uit, nadat we ruim een uur met zijn hond hebben gewandeld. Dat van die dorstige viervoeter is natuurlijk maar een smoes. ‘Dat vindt Pebbles vast een goed idee’, gebruikt hij zijn hond net zo hard als uitvlucht als ik.

Amper een kwartiertje later ligt het beest uitgestrekt te snurken naast haar provisoire drinkbak in mijn keuken en kan geen van ons beiden haar nog als excuus of afleidingsmanoeuvre gebruiken. Het is alleen nog hij en ik. En als we nog een tikkeltje dichter naar elkaar toe schuiven op de sofa, zit ik dadelijk op zijn schoot.

No way in hell echter dat ik de eerste stap ga zetten. Ook al is de spanning tussen ons om te snijden. Het lukt me nog amper om me los te maken van zijn doordringende blik en die intrigerende felgroene ogen. Of die volle, hartvormige lippen. Lippen die steeds dichter en dichter komen, tot ze bijna… Oh fuck, hier gaan we dan.

Zijn tong likt speels langs mijn bovenlip. Van het ene moment op het andere is het net alsof ik kopje-onder ga en ik helemaal vergeet waar ik ben. Mijn mond valt een stukje open en zijn zachte tong gaat voorzichtig op zoek naar die van mij. Ze vinden elkaar, en dat voelt nog intenser dan een elektrische schok. We geven elkaar tedere likjes, draaien sensuele cirkels om elkaars tong en zuigen zalig aan elkaars lippen. Er is niets doorsnee aan hoe hij kust. En ook niet aan hoe hij daarvoor zijn handen en eigenlijk zowat zijn hele lijf gebruikt.

Mijn onderlip glipt tussen zijn tanden en hij knabbelt erop. Heel voorzichtig, en toch voelt het alsof mijn hele lichaam ervan tintelt. Zijn handen glijden intussen onder mijn sweater en zijn vingers wentelen zich stevig om mijn taille. Ik sla mijn eigen armen om zijn schouders en wordt nog dichter naar hem toe gezogen. Het lijk wel alsof onze lippen geladen zijn met elektromagnetische kracht. Een verleidelijke zucht ontsnapt aan mijn lippen en verdwijnt in zijn mond. Dat klinkt kennelijk zo opwindend dat hij zich niet meer kan inhouden.

Met het gewicht van zijn lichaam duwt hij me achteruit in de kussens van de sofa, tot ik half uitgestrekt op mijn onderrug lig, steunend op mijn ellebogen. Heel even stoppen we met kussen en kijken we elkaar vragend aan. Maar we hoeven niets luidop te zeggen, onze blikken spreken voor zich: ja, we willen meer.

Alsof er plots een storm uitbreekt in onze lichamen, beginnen we elkaars bovenkleren van het lijf te rukken en zoenen we nu veel heviger en passioneler verder. We houden het ook niet meer bij onze monden alleen. Onze lippen happen naar alles wat ze te pakken kunnen krijgen: wangen, halzen, schouders, een stukje van een borst… Ik kreun, en als hij zijn gewicht daarop nog meer op mij laat rusten, voel ik ter hoogte van zijn kruis welk effect dat op hem heeft. De grote bobbel in zijn broek drukt stevig tegen mijn onderbuik en dat maakt mij knettergek.

Het liefst van al wil ik zijn broek gewoon van zijn benen scheuren, maar anderzijds wil ik ook niets overhaasten. Ik wil zo lang mogelijk genieten van elke eerste keer. Zoals het feit dat hij hier en nu voor de eerste keer aan mijn tepels zuigt en ik die sensatie tot in mijn slip kan voelen. Of dat hij voor de eerste keer zijn beide handen om mijn kleine handjesvol wentelt en zijn gezicht tussen mijn borsten drukt als hij ze met zijn handen dichter bij elkaar duwt. Of dat ik het gevoel heb dat ik alleen al van zijn gewriemel aan die twee harde knopjes zou kunnen klaarkomen, alsof het de normaalste zaak ter wereld is.

Maar net wanneer ik besluit dat dit gewoon te lekker voelt om te stoppen en we dan maar meteen all the way moeten gaan, stopt hij met zoenen en strelen en laat zich langzaam naast me neerzakken op de sofa. Hij neemt me stevig vast en fluistert: ‘Het kost me alle moeite van de wereld, maar het vervolg wil ik liever nog eventjes opsparen. Te lekker om in één keer op te schrokken.’

Lees ook:

bdsm
telefoonseks
taxichauffeur fuckbuddy

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '