Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Maria Vlaslova

Gulia droomt van experimenteren met bdsm.

‘De manier waarop zijn boxershort vooruitsteekt, toont duidelijk dat hij al een joekel van een erectie heeft’

Evi Van Houdt

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Gulia (31) heeft een knipperlichtrelatie. Ze wordt hélemaal wild van het spel van aantrekken en weer afstoten en droomt stiekem weleens van experimenteren met bdsm.

De dominatrix

‘Met een ondeugende grijns op mijn gezicht stap ik op hem af. Mijn vrouwelijke rondingen worden extra geaccentueerd in mijn strakke donkerrode kostuum. En toch richt hij zijn aandacht meteen op mijn gezicht. Ik heb dan ook heel wat aandacht besteed aan mijn make-up: zwoele smokey eyes, een felgekleurde lip en contouring die me er veel strenger doet uitzien dan ik in het dagelijks leven ben. Ik ben met andere woorden getransformeerd, en dat zie je niet alleen aan de buitenkant. Ook aan mijn binnenkant is het muurbloempje van alledag verdwenen en is mijn innerlijke powervrouw ontwaakt. Een dominatrix die vandaag de lakens zal uitdelen en die niet de minste ­tegenspraak duldt.

‘Ben je klaar?’ vraag ik zonder enige vorm van emotie in mijn stem. ‘Ja’, antwoordt hij. ‘Ja, wie?’ bijt ik terug. ‘Meesteres’, stamelt hij. ‘Ja, ik ben klaar, meesteres.’ Ik knik tevreden en wandel tergend traag een toertje om hem heen. Wanneer hij een poging doet om op te staan, duw ik hem bruut weer op zijn knieën. ‘Wie heeft jou de toestemming gegeven om recht te staan en op mijn hoogte te komen?’ Hij laat zijn hoofd beschaamd zakken. Terecht. ‘Als straf wil ik dat je al je kleren uittrekt. Ik wil mijn speeltje grondig kunnen inspecteren’, zeg ik gniffelend. Zo snel als hij kan, wurmt hij zich uit zijn overhemd en broek, en dat terwijl hij zo laag als hij kan bij de grond probeert te blijven. Het is een amusant gezicht.

‘Euh... hallo?’ sis ik. ‘Vind jij het normaal om je kleren zomaar in een puinhoop op mijn vloer te laten liggen?’ Hij schudt hevig met zijn hoofd. ‘Het spijt me, meesteres’, hakkelt hij, en hij begint vliegensvlug zijn broek en hemd op te vouwen. Dan legt hij die netjes op een stapeltje naast zich, maar ik geef hem alsnog een mep met de ­leren paddle in mijn hand. Hij kijkt me geschrokken aan. ‘Ik zei “ál je kleren”, sukkel’, verklaar ik mijn actie nader. Ik zie hoe hij aarzelt. Aan de manier waarop zijn boxershort vooruitsteekt, is overduidelijk te zien dat hij al een joekel van een erectie heeft en hij zich daar een beetje voor schaamt. Ik toon geen grammetje medelijden met hem. ‘Wel, waar wacht je op?’

Ik zie zijn handen beven wanneer hij ze achter het elastiek van zijn boxershort schuift. Zodra die naar beneden gaat, wipt zijn steenharde penis omhoog. Zijn wangen kleuren vuurrood. Hij wurmt de boxershort over zijn knieën en enkels, en valt daarbij op zijn achterwerk. Ik moet mijn uiterste best doen om niet te beginnen giechelen en niet uit mijn rol te vallen. Ik schraap mijn keel: ‘Nu je toch op je luie kont zit, kunnen we van “tamzak” misschien jouw stopwoord maken. Akkoord?’ ‘Ik ben akkoord met alles wat u zegt, meesteres’, antwoordt mijn slaaf gedwee. Ik vind het bijna jammer dat hij zo flink luistert. Anders kon ik nog een flinke mep uitdelen.

‘Onthou dat goed’, zeg ik op dreigende toon. ‘Want je zal het nodig hebben.’ Hij kijkt me met angstige ogen aan. Ik repliceer met een duivelse grijns. ‘Op je handen en knieën, slaaf’, beveel ik hem. Wanneer hij een moment nodig heeft om zich goed te positioneren, mep ik hard met de paddle op zijn bil. Er verschijnt meteen een rode afdruk in zijn huid. ‘Te traag’, grinnik ik, en ik spank hem nog een tweede keer. Nog nét dat beetje harder dan daarnet. ‘Kruipen nu!’

Op handen en voeten schuifelt hij over de vloer. Ik blijf zijn achterwerk bewerken met de paddle en blijf bevelen op hem afvuren. ‘Sneller!’ Pets. ‘Dichter bij de grond!’ Pets. ‘Minder zuchten!’ Pets. Na een halve minuut zijn allebei zijn billen gloeiend rood en kan ik zijn hart zien bonzen in zijn nog meer gezwollen penis. Ook ik barst bijna uit mijn vel van opwinding. Het enige verschil tussen ons is dat ik vanavond wél aan mijn trekken zal komen en hij met erg blauwe ballen op de vloer van de ensuite-badkamer zal gaan slapen.’

Je vindt elke vrijdag een nieuwe Happy Ending op onze website en in je Flair.

Lees ook:

telefoonseks
dirty talk
happy ending fuckbuddy

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '