Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pawel Szvmanski via Unsplash

Margot droomt ervan eens een fuckbuddy te hebben.

‘Waar de taxichauffeur bij is glijden zijn handen onder mijn jasje en tasten mijn hele lichaam af’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Margot (24) heeft een stiekeme crush op een goede vriend. Ze wordt helemaal wild van seks op ongepaste plaatsen en droomt er weleens van om een fuckbuddy te hebben.

De taxirit

‘Wanneer mijn taxi om halfdrie ’s nachts de hoek om komt gereden, voel ik een vlaag van opluchting over me heen komen. Ik heb overduidelijk een glaasje te veel op om nog te rijden, maar begon stilaan te klappertanden van de kou. Ein-de-lijk opwarmen in de auto! Maar net wanneer ik de achterdeur van de wagen open, hoor ik achter me iemand roepen: ‘Margot, wacht!’ Verbaasd draai ik me om en zie... Jack. Mijn Jack. Nu ja, zo nu en dan tenminste. Wanneer de goesting bij ons alle twee te groot is en er niet meteen nieuwe kandidaten in de running zijn. ‘Wil je een taxi ­delen?’ vraagt mijn occasionele fuckbuddy me. Ik knik – ­uiteraard – en laat hem zelfs als eerste instappen. Niet helemaal uit altruïsme, want het geeft me natuurlijk ook de kans om nog eens uitgebreid naar zijn lekkere kont te staren.

Ik schuif na hem de achterbank op en wil mijn gordel vastmaken wanneer Jack plots mijn arm beetneemt en me op de middelste stoel trekt. ‘Kom maar wat dichter zitten. Het is maar frisjes vanavond’, gniffelt hij. Ik herken de toon in zijn stem met­een en aarzel geen seconde. De pandapunten stapelen zich ook bij mij alweer een paar weken op, dus Jack komt als geroepen. En ook: hij ruikt alweer zo hemels. Dat valt me elke keer weer op. ‘Leuke avond gehad?’ vraagt hij met zijn diepe, zwoele stem. Terwijl ik mijn smartphone uit mijn handtas probeer te vissen, knik ik bevestigend. ‘Ja, hoor. Lekker geda...’ SMAK.

Ik heb mijn hoofd nog maar net opnieuw in zijn richting gedraaid of plots plakken zijn zachte, warme lippen tegen de mijne. Het duurt nog een seconde voor ik dat ook echt goed en wel besef. ‘Misschien moeten we nog even wachten, nee?’ murmel ik bijna onverstaanbaar, omdat ik toch ook niet echt gehaast ben om mijn lippen van de zijne te trekken. Hij mompelt iets al even onverstaanbaars terug en begint me dan echt vol te zoenen. Zijn tong glipt tussen mijn lippen en draait een cirkeltje rond de mijne. Ach, niet te veel vragen stellen, denk ik bij mezelf, en begin ook zijn tong te masseren met de mijne.

‘Euh… excuseer’, onderbreekt de chauffeur onze vurige kus. ‘Waar naartoe, alstublieft?’ Maar nog voor ik mijn adres kan geven, geeft Jack hem al de opdracht om naar zijn appartement te rijden. ‘Please, blijf nog eens bij mij slapen vannacht. Ik sta echt op ontploffen.’ Dat blijkt niet eens overdreven, want als Jack zich weer vol op me stort en mijn hand daardoor in zijn schoot belandt, voel ik de gigan­tische bult in zijn broek. Hij houdt het deze keer dan ook niet bij kussen alleen.

Gewoon waar de taxichauffeur bij is glijden zijn handen onder mijn jasje en tasten ze mijn hele bovenlichaam af. Dit is héél ongepast. En héél opwindend ook. ‘Jack…’ gniffel ik ondeugend. ‘Toch niet hier?’ Maar Jack laat zich niet tegenhouden. ‘Ik geef straks wel een dikke fooi’, fluistert hij in mijn oor. Het oor waaraan hij daarna zachtjes begint te likken en te knabbelen, waardoor ik het plots een heel stuk warmer krijg dan daarnet en ik ­totaal niet meer bezig ben met algemene beleefdheid en manieren en zo.

Ik rits mijn jas los en geef Jack zo meer ruimte om mijn lijf te ­betasten. Terwijl zijn handen nu ook onder mijn sweater en T-shirt schuiven en hij zijn lippen tegen mijn hals drukt, kijk ik vanuit mijn ooghoeken in de achteruitkijkspiegel van de chauffeur. Die kan zijn ogen maar amper op de weg houden. En eerlijk? Dat windt me alleen maar harder op.

Ik sla de hand die het verst van Jack vandaan zit om zijn middel en leg de andere op die manier een beetje verdoken in zijn schoot. Ik probeer te voelen hoe hard zijn penis intussen spant in zijn broek en dat stelt me niet teleur. Zachtjes duw ik mijn handpalm tegen de enorme bult en voel een rilling van genot langs mijn rug lopen als hij daardoor stilletjes in mijn oor kreunt.

Ik knijp nog wat harder en voel zijn stijve bonzen in mijn hand. Zonder gêne trek ik de rits van zijn jeans open om zijn harde bobbel nog beter vast te kunnen nemen en mijn hand er met een stevige grip op en neer overheen te laten glijden. ‘Oh Margot, zo haal ik de volgende straat niet eens’, zucht hij. ‘Mooi’, antwoord ik. ‘Dan kan jij je daarna helemaal op mij concentreren. Geven en nemen, daar zijn vrienden toch voor?’

Je vindt elke vrijdag een nieuwe Happy Ending op onze website en in je Flair.

Lees ook:

happy ending telefoonseks
sex/life trailer
dirty talk

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '