Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dainis Graveris via Unsplash

Aline (34) droomt stiekem van een onenightstand met die arrogante, maar o-zo-lekkere collega.

‘Met mijn vingers in zijn haar duw ik zijn gezicht stevig in mijn kruis’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Aline (34) is een bewust alleenstaande mama. Ze wordt helemaal wild van mannen die weerwerk bieden. Ze droomt weleens van een onenightstand met die arrogante, maar o-zo-lekkere collega van haar.

Het spel om de macht

‘Oh boy,’ mompel ik tegen mezelf als ik nog half verzonken in gedachten door de gang van het hotel slenter en hem aan de deur van mijn kamer zie staan. Hij probeert tevergeefs zijn sleutelkaart langs het slot te schuiven. ‘Excuseer’, spreek ik hem aan. ‘Maar dit is mijn kamer. Ik denk dat je je vergist.’ Hij kijkt op. Zijn ogen schieten van mijn gezicht naar het nummer op de kamerdeur en weer terug. Ik moet toegeven dat ik hem van dichtbij nog knapper vind dan van ver. Een late ontdekking, want het is intussen de vierde keer dat we naar hetzelfde congres worden gestuurd, maar nog altijd heeft hij me geen blik gegund, laat staan tegen me gesproken. Hij zit in het hoger kader, ik niet. En dat wil hij laten merken, I guess.

‘Ah, ja’, knikt hij. ‘Je hebt gelijk.’ Maar in tegenstelling tot wat ik verwacht – en wat elk normaal persoon zou doen – gaat hij niet aan de kant. Mijn voorhoofd schiet automatisch in een frons. ‘Pas op, daar krijg je rimpels van’, merkt hij op, terwijl hij doodleuk voor mijn deur blijft staan. ‘En dan?’ antwoord ik. ‘Is daar iets mis mee misschien?’ Op zijn gezicht verschijnt een uitdagende glimlach. ‘Ik weet niet, zijn jullie vrouwen daar niet panisch over?’ Ik rol met mijn ogen. ‘Ga jij nog ophoepelen?’ vraag ik geïrriteerd.

Ik heb nooit echt goed met gezag kunnen omgaan, en al zeker niet van zo’n omhooggevallen type in maatpak dat zichzelf beter acht dan de rest. Hij zegt niets, maar schudt overtuigd met zijn hoofd. Dit keer gaan mijn wenkbrauwen de hoogte in. ‘Pardon?’ vraag ik perplex. ‘Gewoon. Nee.’ Een paar seconden lang staan we elkaar roerloos aan te staren. Dan duw ik mijn sleutelkaart in zijn handen. ‘Wat jij wil. Doe maar open dan.’

Geen dertig seconden later knallen we kussend van de muur tegen de badkamerdeur en weer naar de ingebouwde kast. We vliegen van de ene kant van de kamer naar de andere, omdat geen van ons beiden wil onderdoen en we allebei het voortouw willen nemen. Knettergek word ik ervan, en bloedgeil ook. Als we uiteindelijk met een plof op het bed vallen, ben ik degene die het snelst reageert. Ik kruip op handen en knieën boven op hem en pin hem zo vast tegen de matras. Maar het is hij die mij begint te kussen en mijn onderlip bijna aan flarden zuigt.

Wild word ik ervan dat hij telkens opnieuw zijn lippen weet los te wrikken om dan zelf het zoenen voort te zetten op zijn ritme en zoals hij het lekker vindt. Ik besluit dan maar op een andere manier toe te slaan en trek – eerder per ongeluk – twee van de knoopjes van zijn hemd kapot als ik het veel te hevig van zijn lijf probeer te rukken. Over-the-top of niet, maar ik zal hem in z’n blootje zetten. Letterlijk en figuurlijk. Ik graai naar zijn broeksriem en wil die al even ongenadig lossleuren, maar dan verrast hij me. Hij grijpt me beet en gooit me op mijn rug. Sneller dan ik kan reageren, trekt hij mijn rok uit stretchstof naar beneden en neemt de rand van mijn slip tussen zijn lippen. Hij gromt als een beest.

Maar als hij denkt dat hij me zo makkelijk zal kunnen inpalmen, heeft hij het mis. Ik schuif mijn vingers in zijn haar en duw zijn gezicht stevig in mijn kruis. Pas als ik merk dat hij het moeilijk krijgt om nog naar adem te happen laat ik los. Hijgend kijkt hij me aan, maar de strijdlust is nog niet uit zijn blik verdwenen. In een mum van tijd trekt hij zijn eigen broek uit. Ik zit hem vlak op de hielen met mijn T-shirt en bralette.

Alles komt nu neer op ons ondergoed. Wie dat het snelst over z’n enkels krijgt, heeft het de rest van de nacht voor het zeggen. Nu ja, dat denkt hij toch. Hij steekt zijn duimen achter de rekker van zijn boxershort, maar net wanneer hij die naar beneden wil trekken, val ik aan en trek ze zelf bij de pijpen op z’n enkels. Yes, ik ben ‘m te slim af geweest. En nu staat hij hier, poedelnaakt met een stijve vanjewelste in mijn hotelkamer. En ik ben niet het minst van plan om hem daar vanaf te helpen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '