Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Alexander Grey via Unsplash

Liese (32) droomt van masturberen in het bijzijn van haar lief.

‘Tussen mijn vingers komen twee steenharde tepels hallo zeggen’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Liese (32) heeft een vaste relatie. Ze wordt helemaal wild van playing hard to get en ze droomt stiekem weleens van masturberen in het bijzijn van haar lief.

De melkfles

‘Ik ga achter hem tegen de rugleuning van de zetel staan en leg mijn handen op zijn schouders. Zachtjes begin ik ze te masseren. ‘Sorry, schat, ik wilde niet snauwen’, excuseer ik me nadat ik mijn zelfbeheersing verloor in een banale discussie over zure melk in de koelkast. Ik buig me voorover en druk mijn borsten tegen zijn rug. ‘Pretty please, laat me het goedmaken.’ Ik geef hem een zoen in zijn hals, maar hij spartelt tegen. ‘Oh, kom, doe niet zo flauw’, jen ik hem, en ik laat me over de leuning van de zetel in de kussens vallen. ‘Nee’, houdt hij vol. ‘Nu hoeft het niet meer.’

‘Tja’, haal ik mijn schouders op. ‘Dan kijk je maar toe hoe ik me in mijn eentje amuseer.’ Ik leun achterover tegen de armleuning van de zetel, leg mijn beide handen ter hoogte van mijn buik en begin die langzaam te strelen. Mijn hemd kruipt steeds verder uit mijn jeans, tot het lekker losjes zit en ik het evengoed uit kan trekken. Met mijn duimen en wijsvingers pruts ik traag elk petieterig knopje los. Knoopsgat per knoopsgat komt er meer bloot vel piepen en wordt het warmer in de woonkamer. Hoe verder mijn hemd openvalt, hoe meer zijn mond hetzelfde doet. Ik lik mijn lippen nat, duw me op van de zetel en laat het hemd van mijn schouders glijden. Plof. Het landt recht in zijn schoot.

Wanneer ik weer in de zetel zak en achteroverleun, zie ik hoe een van mijn borsten probeert te ontsnappen uit de schelp van mijn beha. De grootste, die altijd een beetje te weinig ruimte heeft. Ik breng mijn armen achter mijn rug en knip de haakjes van het slot los. Floep, daar gaan ze dan. God, wat voelt dat goed. Ik leg mijn handen om mijn borsten en speel ermee. Tussen mijn vingers komen twee steenharde tepels hallo zeggen. Ik voel hoe mijn slip er nat van wordt.

‘Nog niet van gedachten veranderd?’ vraag ik terwijl ik de knoop en rits van mijn jeans losmaak. Het kost me moeite om mijn broek liggend over mijn heupen te trekken, maar ik ben niet gehaast. Een beetje wiebelen en schudden, en hup: ze vliegt net als mijn hemd en beha tegen hem aan. Mijn vriend staart me uitdagend aan. ‘Vergeet je niet iets?’ gebaart hij naar mijn slipje.

Grijnzend steek ik mijn duimen achter de rekker van mijn onderbroek en trek die met een ruk tot aan mijn knieën terwijl ik mijn heupen hoog in de lucht til en er neukende bewegingen mee maak. Mijn slip voelt een stuk zwaarder dan een paar minuten geleden, toen ze nog droger was. Wanneer ik ook dat laatste stuk textiel door de lucht katapulteer, vangt mijn vriend het op en drukt hij het stevig tegen zijn mond en neus. Hij snuift. ‘Mmmmm!’ Het doet mijn lichaam tintelen tot in mijn kleine teen. Ik laat mijn handen traag over mijn naakte lichaam glijden, van mijn buik naar mijn borsten en terug tot aan mijn kruis. Mijn vingers voelen warm op mijn huid, maar toch krijg ik er koude rillingen van.

Met de toppen van mijn vingers streel ik rakelings van voor naar achteren langs mijn schaamlippen. Mijn zachte haartjes kietelen. Ik laat mijn vingers verder naar beneden zakken tot de toppen ervan net mijn vaginaopening raken. Bijna automatisch sluit ik mijn ogen, maar ik sper ze meteen weer open. Ik wil hem naar me zien verlangen, hem zien hunkeren naar mijn lijf. Ik wil zien hoe mijn handelingen hem gek maken en hoeveel moeite het hem kost om aan zijn kant van de zetel te blijven zitten. Mijn wijsvinger draait een cirkel om het gaatje van mijn vagina. Die glimt van het geil. Als een dipstokje sop ik mijn vinger in en uit mijn vagina.

‘Fuck it’, gromt mijn vriend. ‘Ik moet je hebben!’ Hij trekt nog net zijn T-shirt uit voor hij zijn hoofd tussen mijn benen gooit en mijn kutje met één lange haal van zijn tong van onder tot boven nat likt. Ik spartel niet tegen en laat hem begaan. Hoe sneller hij likt, hoe harder mijn hart begint te bonzen. Mijn lichaam schudt en schokt. Heel even weet ik niet meer waar ik ben en kan ik alleen maar voelen hoe elke vezel van mijn lijf zich vult met genot. Pas wanneer het weer helemaal leeg is gelopen, besef ik weer dat mijn armen en benen als die van een lappenpop uit de zetel bengelen. ‘Wauw’, concludeert mijn vriend. ‘Ik moet wat vaker vergeten om de dop op de melkfles te draaien, denk ik.’

Lees ook:

happy ending seks met ex
seks op het werk
flikflooien

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '