Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Malvestida via Unsplash

Aïcha (26) droomt van een avontuurtje op het werk.

‘Zijn gretige vingers strelen voorzichtig langs mijn schaamlippen’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Aïcha (26) is vrijgezel en wordt hélemaal wild van seks op plaatsen waar het niet mag. Ze droomt stiekem weleens van een avontuurtje op het werk.

De cipier

De nachtdienst in de regionale gevangenis vangt aan. In de verte spot ik mijn knappe collega Kasper al. In zijn kenmerkende combatlaarzen en een uniform dat perfect aansluit rond zijn gespierde lichaam. De seksuele spanning tussen ons? Die hangt al een tijdje in de lucht. Alleen al de blik waarmee we elkaar aankijken als we
elkaar groeten zegt meer dan duizend woorden. Zelfs Hans, de derde collega die ons vergezelt, heeft in de gaten hoe de vork in de steel zit. Want als die blik tussen ons het niet weggeeft, dan zullen de dubbelzinnige gesprekken die volgen dat wel doen.

Als ik Kasper met mijn ogen begin uit te kleden, kruist hij zijn benen om de grote bobbel in zijn broek te verbergen. Gelukkig slaat de klok niet veel later middernacht en besluit collega Hans zijn ronde te doen. Dat betekent dat Kasper en ik de volgende tien minuten helemaal alleen zullen zijn. Hij grijpt meteen zijn kans en komt naast me zitten. Geen seconde later streelt zijn hand over mijn been en kijkt hij me met hongerige ogen aan.

‘Fuck Kasper, dat kunnen we hier toch echt niet doen?’ zucht ik, omdat zijn bedoelingen meer dan duidelijk zijn. Hij komt nog dichter bij me zitten en fluistert in mijn oor: ‘Kom nou, geef toe: jij wil dit toch ook?’ Ik hoef zelfs niet te antwoorden met woorden, mijn lichaamstaal zegt meer dan genoeg. Een oogwenk later is Kasper mijn riem al los aan het maken en glijdt zijn hand in mijn broek. Hij laat er echt geen gras over groeien en schuift meteen ook mijn string opzij. Zijn gretige vingers strelen voorzichtig langs mijn schaamlippen en ik kreun zacht. Teasend vraagt hij of hij moet stoppen, maar hij weet donders goed dat ik ‘nee’ zal antwoorden. Het voelt gewoon te goed.

Alsof hij al jaren weet hoe ik het liefst gevingerd word, bespeelt hij mijn clitoris met zijn vingertoppen. Mijn ademhaling versnelt en ik voel dat het niet lang zal duren voordat ik een hoogtepunt bereik. ‘Shht, je moet echt stiller zijn’, sist hij, terwijl hij zijn hand tegen mijn mond legt. ‘Je wil toch niet dat we betrapt worden?’ fluistert hij. Zijn vingers beginnen trager te bewegen, maar minder geil word ik er niet van.

Al helemaal niet als hij me aankijkt met een blik die té geil is om te verdragen en hij me uitdaagt: ‘Je denkt trouwens toch niet dat ik je zomaar ga geven wat je wil?’ En wat ik wil, is heel erg zeker keihard klaarkomen op zijn hand. Fuck, wat is dit geil, wat is dit opwindend, wat is dit heet. Ik wil meer, ik wil ontploffen, ik wil hem!

Maar nog voor ik kan krijgen wat ik zo graag wil, hoor ik om de hoek voetstappen. Ik besef dat Hans al terug is en ons meteen weer zal vervoegen. Net op tijd kan ik Kaspers hand uit mijn broek halen en mijn knoop, rits en riem weer dichtdoen. Maar als Kasper me in het bijzijn van Hans vraagt of ik hem wil helpen op het bureau met enkele fiches, zou het me niet verbazen als mijn enthousiasme me toch verraadt. Hans zegt gelukkig niks en voor hij ook maar de kans krijgt om de blik op mijn gezicht te spotten, ben ik al vertrokken in de richting van het kantoor.

Zodra de deur achter Kasper en mij dichtvalt, plakt hij me tegen de muur en begint me passioneel te kussen. Ik tast naar zijn kruis en vind in geen tijd zijn opgezwollen pakketje lust. Maar dan stopt hij met me te kussen, kijkt me streng aan en zegt: ‘Ik heb eerst nog wat werk af te maken.’ Heel even wil ik gillen, maar dan tilt hij me op, zet me boven op het bureau en besef ik welke onafgewerkte taak hij bedoelt.

Hij trekt mijn broek en string tot op mijn enkels, gaat op zijn knieën zitten en duwt zijn warme tong tegen mijn kut. Hij beweegt ze op en neer langs mijn vulva en al na minder dan een minuut voel ik een orgasme naderen. Mijn spieren trekken samen en een heerlijk gevoel komt over me heen. Voor wat, hoort wat, dus begin ik hem daarna op mijn beurt af te trekken. Goede collega’s, het is een kwestie van geven en nemen, toch?

Je vindt elke vrijdag een nieuwe Happy Ending op onze website en in je Flair.

Lees ook:

fuckbuddy happy ending
telefoonseks
happy ending bdsm

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '