Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Catalin Nedelcu via Pexels

Olivia (23) droomt stiekem van iemand een blowjob geven in de auto.

‘Ik word bloedheet wanneer ik de eikel van zijn penis in mijn keelgat voel glippen’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Olivia (23) voelt zich zo vrij als een vogel. Ze wordt helemaal wild van extreem dominante mannen en droomt stiekem weleens van iemand een blowjob geven in de wagen.

De autorit

‘Goedenavond, meester’, glimlach ik breed van de opwinding wanneer ik de passagiersdeur van zijn gitzwarte, perfect glanzende wagen open. Na weken sms’en en videochatten kan ik bijna niet geloven dat we elkaar vanavond in het echt ontmoeten. Dat het hartstikke gevaarlijk voelt, draagt alleen maar bij aan de enorme adrenalinestoten in mijn lijf. Al heb ik natuurlijk mijn voorzorgen genomen en weet ook hij dat mijn beste vriendin me volgt via mijn livelocatie.

‘Stap in’, beveelt hij me zonder meer. Ik leg mijn handtas op het dashboard en neem plaats. Zelfs nu ik zit, voel ik mijn knieën nog knikken. Zijn ogen glijden van mijn hoofd tot mijn tenen langs mijn lijf. Ik heb dan ook alles uit de kast gehaald om er tiptop uit te zien. ‘Uitkleden’, is zijn volgende bevel. Verrast kijk ik hem aan, maar hij geeft geen krimp. Het enige wat hij doet, is de sleutel omdraaien in het contact en gas geven. Ik trek al mijn kleren uit tot aan mijn lingerie. Zijn ogen blijven gefocust op de baan, maar een van zijn handen wijkt af om mijn lijf af te tasten. Ik ben er zeker van dat hij mijn hart kan voelen bonzen in zijn hand.

Zonder me aan te kijken beveelt hij me opnieuw: ‘Pijp me.’ Ik stel me er zelfs geen vragen meer bij. Mijn gordel maakt het me niet makkelijk, maar ik zet me goed, haal zijn al steenharde pik uit zijn broek en buig me voorover. Een vlaag van genot overvalt me wanneer ik besef hoe goed het voelt om hem te dienen. En hoe spannend ik het vind om voor de eerste keer een man te pijpen terwijl die aan het rijden is.

Ik neem zijn stijve diep in mijn mond, geef mezelf de tijd om er even aan te wennen en laat hem dan nog net iets dieper naar binnen schuiven. Ik word er bloedheet van wanneer ik de eikel van zijn penis bijna in mijn keelgat voel glippen. Ik wil mijn grens nog verder verleggen, maar iets houdt me tegen. En wanneer hij zijn auto – vermoedelijk met opzet – iets te hevig over een vluchtheuvel jaagt, prijs ik me daar gelukkig om.

Hij ziet het echter anders. ‘Sneller, dieper’, gebiedt hij me, en hij schuift de vingers van een van zijn handen in mijn haar. Nog voor ik naar adem kan happen, duwt hij mijn hoofd naar beneden en schiet de dop van zijn stijve mijn keelgat in. Ik verslik me haast en begin automatisch te gorgelen. Mijn speeksel loopt langs zijn schacht naar beneden. Mijn traanvocht doet hetzelfde over mijn wangen, maar hemel, wat vind ik dit geil. Een seconde of twee houdt hij mijn hoofd helemaal naar beneden geduwd en lijkt het alsof ik zijn penis ga inslikken, maar dan trekt hij mijn hoofd bij mijn haren weer omhoog. Ik adem diep door mijn neus en probeer te bekomen, maar het duurt niet lang voor zijn hand weer in de omgekeerde richting beweegt en zijn penis opnieuw helemaal in mijn mond verdwijnt. Na een keer of vier heb ik het ritme te pakken en voel ik mijn eigen vocht nu ook gutsen in mijn slip.

Wel een minuut lang gebruikt hij mijn hoofd, mond en keel om zichzelf af te rukken, tot ik plots niet alleen mijn speeksel, maar ook zijn warme lading zilt sperma langs de binnenkant van mijn wangen voel stromen. Nog nooit heb ik me zo gulzig gevoeld. ‘Slikken!’ roept hij driest. Ik probeer zo goed als ik kan te gehoorzamen, maar mijn mond zit nog veel te vol om zijn hele lading in één keer naar binnen te werken. Om me te straffen blijft hij mijn hoofd op en neer over zijn pik duwen. Pas wanneer ik er in drie keer in ben geslaagd om al het sperma in te slikken en weg te likken, haalt hij zijn hand uit mijn haren en floept zijn leeggespoten pik eindelijk uit mijn mond. Hijgend en proestend zak ik onderuit in de autozetel. Zo voldaan en bevredigd heb ik me nog maar zelden gevoeld, en de zelfingenomen glimlach op zijn gelaat doet me me alleen maar beter en heter voelen. Vanuit zijn ooghoeken kijkt hij me aan: ‘Brave slet.’ Ik glunder van het compliment. En dan kom ik spontaan klaar door de laatste woorden die hij uitbrengt: ‘Jezus, fix je make-up. Je ziet er niet uit. Je weet toch dat mijn slaven er altijd piekfijn uit horen te zien. Ik vrees dat ik je zwaar zal moeten straffen.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '