Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Cottonbro studio via Pexels

Sienna (24) droomt ervan om een callgirl te spelen voor één nacht.

‘Ze liet haar lippen om zijn stijve penis glijden, zo ver als ze maar kon’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Sienna (24) heeft een vaste relatie. Ze wordt helemaal wild van vunzige sprookjesverhalen en haar ultieme fantasie is om een keer een callgirl te spelen voor één nacht.

De molenaarsdochter

Er was eens een oude molenaar met een mooie, jonge dochter. Hij zag zijn oogappel doodgraag, maar de man was zo arm dat hij zijn geliefde dochter amper het hoogstnodige kon geven. Daarom bedacht hij een plannetje. Hij trok naar de koning van het land en beloofde: ‘Als jouw zoon met mijn dochter trouwt, verandert zij al het stro in de molen in goud voor u.’ Dat vond de koning vanzelfsprekend een onweerstaanbaar aanbod, aangezien de rijken altijd maar rijker willen worden. Hij ging akkoord, maar voegde eraan toe: ‘Maar als het haar niet lukt en jij blijkt gelogen te hebben, gaan jullie hoofden eraf!’

De molenaar keerde huiswaarts en legde de situatie voor aan zijn dochter. Die raakte natuurlijk meteen in paniek. Ze kon helemaal geen goud spinnen van stro, dus dit betekende hun doodvonnis. Maar toen het meisje snikkend in haar werkkamer zat te piekeren over de toekomst, verscheen er plots een ietwat gekke doch bijzonder aantrekkelijke jongeman. ‘Wees niet bevreesd, jongedame’, sprak de hunk. ‘Ik kan je helpen. Als jij mij je eerstgeborene geeft, tover ik al het stro om tot goud.’ Het meisje begon nog harder te huilen en stamelde: ‘Maar ik wil helemaal geen kinderen. Nooit, never, jamais!’ De man keek haar stomverbaasd aan. ‘Dat is vreemd’, mompelde hij, en hij dacht even na. Toen knikte hij overtuigd: ‘Oké, voor een blowjob doe ik het ook.’

Hij had de woorden nog maar amper uitgesproken of de jonge molenaarsdochter sprong recht, knielde neer voor de man en trok zijn broek in één ruk tot op zijn enkels, inclusief boxershort. Want als er één ding was waar de molenaarsdochter écht talent voor had, dan was het wel pijpen. Ze sloot haar vingers om de penis van de knappe onbekende en gaf er een paar flinke snokken aan. Het duurde niet lang voor zijn pik steenhard werd en kaarsrecht de lucht in stak. Het gleufje van zijn eikel glom van het voorvocht.

Met het puntje van haar tong likte de molenaarsdochter het zilte geil van zijn penis en draaide er vervolgens een paar trage, sensuele cirkels rond. De man zuchtte diep: ‘Ooh, ja!’ Zodra het meisje haar mooie, volle lippen nat likte en ze om de dop van zijn penis klemde, zag ze in haar ooghoeken hoe enkele balen stro in de hoek van de kamer langzaamaan in goud begonnen te veranderen. Tjonge, wat gaf haar dat een enorme kick.

Met nog meer overtuiging en toewijding liet ze haar lippen langzaam langs de schacht van zijn stijve penis glijden, zo ver als ze maar kon. Als de eikel van de man met haar keelholte begon te flirten, bracht ze haar hoofd langzaam weer terug. En telkens wanneer ze die op- en neergaande beweging herhaalde, klemde ze haar lippen nog net wat steviger om de bonzende pik.

In een mum van tijd was de helft van al het stro in de kamer al in goud getransformeerd. De man zuchtte en kreunde, en de molenaarsdochter schakelde nog een versnelling hoger. Ze legde één hand om de onderkant van zijn penis en legde de vingers van haar andere hand onderaan tegen zijn ballen. Haar hoofd ging steeds sneller en intenser op en neer, terwijl ze tegelijkertijd zijn ballen masseerde. Ze was nu zelfs zo goed op dreef dat het goud gewoon van het plafond naar beneden begon te sijpelen.

Met haar gouden toekomst voor ogen besloot de molenaarsdochter nog één stapje verder te gaan. Ze liet een van de vingers waarmee ze de ballen van de hunk aan het masseren was verder naar achteren glijden en begon er zijn anus mee te strelen. Toen het meisje merkte dat er nu niet alleen goud, maar zelfs diamanten uit de lucht begonnen te vallen, liet ze de vinger bij hem naar binnen glippen. Terwijl ze duchtig bleef verder pijpen, liet ze die langzaam in en uit zijn achterste glijden, tot de man met een oorverdovende kreun klaarkwam in haar mond. Ze slikte, en voor haar ogen veranderden de hele werkkamer en alles wat erin stond nu in goud en diamanten. Ze stond recht, gaf een mentale fuck you very much aan de koning en leefde nog lang en gelukkig als een van de bestbetaalde callgirls van het land.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '