Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Jelien (34) droomt weleens van om haar vriend wakker te maken met een blowjob.

‘Het topje van zijn penis voelt zo lekker tegen mijn strakke kontgaatje dat ik het er gewoon wil induwen’

Evi Van Houdt

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Jelien (34) heeft sinds vier jaar een leuke vriend. Ze wordt helemaal wild als ze voelt hoezeer hij naar haar verlangt. Ze droomt er weleens van om haar vriend wakker te maken met een blowjob.

Het ontbijt op bed

Die ochtend is het zijn gezwollen pik tegen mijn achterwerk die me wakker maakt. Het is nog donker in de kamer en muisstil in de straat. En hoewel zijn stijve zachtjes tegen mijn bilspleet bonst, ligt hij zelf nog stevig te ronken. Met een van zijn armen om mijn middel. Onbewust trekt hij me dichter naar zich toe en duwt zijn bekken nog meer tegen mijn achterwerk. Zijn erectie zoekt bijna instinctief naar mijn warme, verwelkomende lichaam. Ik vind het vertederend, hoe hij zelfs in zijn onderbewustzijn naar mij verlangt.

Ik steek mijn vrije arm onder de dons en tast achter me naar zijn kloppende pik. Als ik hem verder tussen mijn billen gids, merk ik pas hoe plakkerig die al zijn van het voorvocht dat uit zijn eikel is gegutst. Het topje daarvan voelt zo glad en zo warm. Zo lekker tegen mijn strakke kontgaatje dat ik het er gewoon zou willen induwen. Dat het een heel klein beetje pijn zou kunnen doen, windt me alleen maar harder op. Mijn kontgaatje, mijn kutje, mijn borsten, mijn voeten, mijn oksels en zelfs mijn knieholtes. Hij zou het allemaal mogen neuken als hij daar zin in had. Zolang zijn warme lading sperma maar ergens in of op mijn lijf belandt.

En toch besluit ik wat anders te doen. Want waar ik echt zin in heb vanmorgen, is zijn lekkere, zilte goedje als ontbijt. Zo onopgemerkt mogelijk schuif ik zijn arm van mijn middel en glijd onder de dons. Ik nestel me voorzichtig tussen zijn benen en zweef met mijn mond pal boven zijn ochtenderectie.

Het kost me moeite om niet meteen toe te happen. Maar dat zou nogal een onprettige wake-up call voor hem zijn! In plaats daarvan tuit ik dus mijn lippen en blaas teder tegen de dop van zijn eikel. Hij verroert geen centimeter, maar een nieuw sliertje voorvocht verraadt dat zijn lijf het alvast een prettige verrassing vindt. Ik doe het opnieuw en krijg dit keer wat gemompel als respons.

Zou hij nu ook een seksdroom hebben? En zo ja, hoe graag wil zijn droompik dan in mijn mond? Omdat een sluitend antwoord niet komen zal, kies ik het zelf maar en neem de hele bovenkant van zijn stijve tussen mijn lippen. Ik zuig. Hij mompelt nog wat meer.

Met mijn tong volg ik het lijntje rond zijn eikel en kietel het stukje huid tussen de dop en de schacht. Zijn lichaam begint nu harder te wiebelen en zijn gemurmel geeft aan dat hij langzaamaan ontwaakt. Ik neem zijn hele penis daarom in mijn mond, klem er mijn lippen stevig rond en wacht dan even af. ‘Schatje?’ mompelt hij slaperig.

Geen nanoseconde daarna laat ik mijn aangespannen lippen in één vloeiende beweging langs zijn penis omhoog glijden en meteen weer omlaag. Aan zijn verbaasde, maar ook verheugde ‘ooh!’ weet ik nu heel zeker dat hij maar al te goed beseft wat er gebeurt. Ik laat mijn hoofd nog een paar keer op en neer gaan en gebruik mijn tong om het plezier groter te maken. Ze draait cirkels om zijn schacht, likt het gleufje van zijn eikel en speelt plagerig met zijn toompje. Klaarwakker is hij plots.

‘Oh, fuck, ja!’ kreunt hij, zijn stem nog dof en hees. ‘God, wat is dit lekker. Wat ben jij lekker, lieve schat.’ Ik krijg het gloeiend heet van die woorden en smijt me nog harder voor zijn genot. Als een echte professional zuig, lik en ruk ik hem tegelijkertijd, tot ik zijn penis zo hard voel bonzen en opzwellen dat ik perfect kan voorspellen wat voor lekkers eraan zit te komen.

Ik klem zowel mijn hand als mijn mond nog harder om zijn pik en zuig zijn goddelijke sperma er moeiteloos uit. Het gutst in drie vlagen op mijn tong., maar ik slik het allemaal in één keer in. ‘Ooh, schatje’, zucht hij murw. ‘Ik wil je wel bedanken, maar…’ ‘Het is nog zo vroeg’, maak ik zijn zin verder af. ‘Ga maar lekker weer dutten. Ik ben helemaal voldaan van jouw ontbijt op bed.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '