Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dainis Graveris via Unsplash

Het laatste deel van het stomend heet vervolg­ op de erotische roman ‘Rood fruit’.

‘We drukken onze lijven nog steviger tegen mekaar aan, mijn borsten geplet tegen zijn torso’

De redactie

Met hun erotische roman ‘Rood Fruit’ zorgen onze Happy Ending-auteur Elien Geboers en haar co-auteur Ann Cuyvers (Womeneria.com) ervoor dat het een héél zwoele zomer wordt. Maar omdat je nooit te veel opwinding kan hebben, schrijft Elien speciaal voor Flair negen weken lang een spicy spin-off van het boek.

Deel 8: ‘Het smaakt naar zomer’

In de zachte gloed van het gedempte licht vult stoom onze badkamer. De waterdruppels glijden als parels over onze huid. Onze lichamen voelen intussen heerlijk ontspannen, onze hoofden staan eindelijk helemaal uit. Ik hou mijn ogen gesloten en geniet. Van het warme water dat langs mijn rondingen stroomt, van Pedro’s penis tussen mijn bilkaken, die steeds harder tegen mijn billen drukt. Ik ben helemaal zen, en toch staan al mijn zintuigen op scherp.

Wanneer ik mijn ogen eindelijk weer open, speelt er zich op de muur voor mij een prachtig schaduwspel af. De contouren van onze lichamen wiegen zachtjes heen en weer. De verleidelijke curve van mijn heupen, de in-tensiteit in zijn armen terwijl hij me omhelst: het ziet er allemaal zo perfect, zo compleet uit. Zo hard wie wij zijn.

‘Draai je eens om’, fluistert Pedro zacht in mijn oor. Nog heel even wil ik tegensputteren en het moment waarin we ons bevinden vasthouden, maar ik weet dat me omdraaien ook alleen maar goeds zal brengen en doe het dus toch. Onze blikken vinden elkaar meteen. Het jaagt een vlaag van verlangen door mijn lijf. Alweer. Ik kan haast niet geloven hoe vaak ik in één dag zo intens naar Pedro heb gesnakt.

Zijn hand strijkt langzaam langs mijn arm. Ondanks het warme water laat dat een spoor van kippenvel achter. Mijn lippen krullen vanzelf in een glimlach. Hij laat zijn vingers verder over mijn natte huid glijden, elke aanraking een heel bewust gebaar dat mijn hart sneller laat slaan. Het verbaast me dat het mogelijk is, maar we stappen nog dichter naar elkaar toe en drukken onze lijven nog steviger tegen mekaar aan, mijn borsten lichtjes geplet tegen zijn torso. Pedro’s handen volgen de rondingen van mijn schouders, mijn rug en mijn billen. En al die tijd voel ik zijn erectie maar groeien in de gleuf tussen mijn benen.

Ik sluit mijn ogen opnieuw en besluit dat ik me gewoon wil laten verwennen. Ik wil niet te veel moeite meer doen. Het is tenslotte al een bedrijvige avond geweest en het is te laat in de nacht om me nog uit te sloven. Daarom leg ik mijn handen tegen zijn gezicht en laat ik mijn vingers zijn perfecte jukbeenderen afspeuren tot ze tussen zijn warrige, natte haren belanden en ik hem slechts heel zachtjes naar beneden hoef te duwen om mijn wensen aan hem duidelijk te maken.

Pedro zakt gewillig verder naar beneden, maar niet voordat hij een toef zeep uit de houder aan de muur heeft gepompt en mijn hele lichaam er van boven tot onder mee begint in te zepen. De geur van ylang-ylang en jasmijn prikkelt mijn neusgaten en elders. Eerst zeept hij mijn schouders en armen in, dan mijn borsten, buik en billen. Mijn lange benen en sierlijke, perfect verzorgde voeten volgen als laatste. Hij zakt verder door zijn hurken en laat zijn hoofd tegen mijn onderbuik rusten. Ik voel mijn hart bonzen in mijn kruis.

Knikkende knieën

Wanneer ik helemaal schuim van het zeepsop, gebruikt Pedro zijn handen om mijn benen verder uit elkaar te duwen en zet zich er vervolgens tussenin op zijn knieën. Wanneer hij opkijkt, kletst het water dat over mijn borsten gutst recht in zijn gezicht, maar dat houdt hem niet tegen. Hij legt zijn handen op mijn heupen, trekt mijn bekken dichter naar zich toe en drukt zijn lippen tegen mijn venusheuvel.

‘Ooooh’, zucht ik zeemzoet, en ik zet mijn handen wijd gespreid tegen de beide zijwanden van de inloopdouche om mijn evenwicht te bewaren en goed te kunnen blijven staan. Zijn lippen schuiven al kussend verder naar beneden tot hij het gleufje van mijn vulva tegen zijn onderlip voelt. Ik voel die trillen. Hij laat zijn lippen losjes openvallen, steekt zijn tong uit en likt enkel met het tipje ervan over het hoedje van mijn clitoris. Dat hij zich niet verslikt in de stromende waterstralen, is eigenlijk een wonder.

Ik slaak een zucht van genot, en op slag kan Pedro zich niet meer beheersen. In één hap neemt hij mijn hele vulva in zijn mond. Hij laat zijn tong met één dikke, warme haal van mijn vaginaopening naar mijn clitoris glijden. Dan zet hij zijn lippen op het knopje van mijn clitoris en begint er steeds heviger aan te zuigen. Ik zucht, kerm en kreun, en wroet mijn vingers opnieuw in zijn haren. Dit keer niet om hem de weg te wijzen of hem iets duidelijk te maken, maar omdat ik gewoon aan iets moet kunnen trekken om het overschot aan opwinding uit mijn lijf te krijgen.

Wanneer mijn clitoris wel twee keer zo groot is geworden, zet hij er alleen het puntje van zijn tong weer tegen en begint eraan te likken alsof zijn leven ervan afhangt. Van boven naar onder, van links naar rechts. Horizontaal, verticaal, diagonaal. Tegelijkertijd laat hij een vinger cirkels om de opening van mijn vagina draaien. Mijn knieën beginnen er steeds harder van te knikken en telkens wanneer een golf van geil uit mijn vagina gutst, zak ik een paar centimeter door mijn benen. Daardoor glipt zijn vinger op den duur vanzelf bij me naar binnen en voel ik de warmte van zijn huid in mijn binnenste. Het maakt me nog gekker dan ik al was.

Het is niet makkelijk, maar Pedro doet zijn uiterste best om het likken en vingeren zo goed mogelijk te combineren. Maar wat maakt het eigenlijk uit? Het voelt allemaal even hemels en zelf weet ik allang niet meer wat boven of onder is. Telkens wanneer hij zijn vinger nog dieper in mijn kutje schuift, strijkt zijn tong langs mijn bonzende clitoris. Na een tijdje gaat hij zelfs zo hevig tekeer dat zijn hele lijf erdoor begint mee te wiegen en zijn steenharde en kaarsrechte penis alle kanten uit wiebelt.

Ik heb mijn handen intussen stevig tegen zijn hoofd gezet en trek net niet te hard aan zijn haar terwijl ik zijn hoofd nog wat steviger in mijn kruis probeer te duwen. Wanneer ik ook nog mee begin te wiegen met mijn bekken – waar haal ik zelfs de fut vandaan?! -, krijgt Pedro bijna geen adem meer en is het voor ons beiden overduidelijk dat mijn orgasme niet lang meer op zich zal laten wachten.

Hij schuift nog een tweede vinger mee naar binnen en lepelt mijn vagina nu helemaal uit. Ook zijn tong heeft nog nooit zo snel en zo vaak heen en weer bewogen over mijn clitoris. Mijn steeds scheller en luider klinkende gekreun galmt van wand tot wand door de badkamer en komt tot een totale uitbarsting wanneer Pedro ook nog een derde vinger in me schuift. Uit pure extase zak ik in een paar schokken door mijn benen. Pedro kan maar net op tijd zijn vingers uit mijn vagina halen voor ik naast hem op de vloer van de inloopdouche zak.

Een deel van mij wil daar het liefst van al gewoon blijven liggen, zo lang en zo roerloos als het maar kan. Maar een ander deel – dat toch weer de bovenhand weet te krijgen – kan dit zalige moment van genot niet zomaar voorbij laten gaan. Pedro heeft ook een climax verdiend, en wat voor een! Bovendien ziet zijn enorme, bonzende en glimmende erectie er te lekker uit om verloren te laten gaan.

Welverdiende extase

Ik wurm me met moeite recht en ga – leunend tegen een van de douchewanden – voor hem zitten. Ik in kleermakerszit, hij nog altijd op zijn knieën voor me. Zijn enorme pik wijst kaarsrecht naar het plafond. Ik leun dichter naar hem toe en strijk met mijn beide handen langs zijn afgelijnde spieren tot ik zijn meest imposante bundel tussen mijn vingers heb. Met mijn ene duim streel ik langs het gleufje van zijn eikel, terwijl ik met de andere cirkeltjes over zijn toompje draai. Het douchewater gutst nog altijd even heerlijk over ons heen. Maar wanneer er zoveel voorvocht uit zijn eikel komt dat de douchestralen niet langer dik, hard of overvloedig genoeg zijn om het allemaal weg te spoelen, weet ik dat ik hem niet veel langer aan zijn lot kan overlaten. Hij verdient alle extase die zijn richting uit komt.

Ik wentel mijn beide handen stevig om de schacht van zijn penis en beweeg ze sensueel op en neer. Hoe harder ik begin te rukken, hoe wilder het warme water van de regendouche alle kanten uit gutst. Zijn hoofd kantelt verder achteruit bij elke snok die ik aan zijn penis geef. Nu is het zijn gekreun dat onze badkamer vult. En man, wat klinkt dat goddelijk. Ik geniet. Van zijn geluid, van zijn lijf, van zijn penis die steeds harder en breder wordt tussen mijn vingers. Zijn ballen, zijn schacht, zijn eikel: alles bonst en beeft.

Ik knijp mijn handen nog steviger om zijn penis en schud met heel mijn lichaam mee om het laatste beetje kracht uit mijn lijf en het laatste beetje geil uit het zijne te persen, letterlijk en figuurlijk. Wanneer ik op het randje van compleet uitgemolken ben, voel ik de explosie in zijn eikel, gevolgd door het nog warmere gevoel van zijn sperma dat in golven over mijn handen gutst. Ik vind het bijna jammer dat het douchewater het meteen weer van mijn vingers spoelt. Bijna, want ik ben echt te murw om me ook nog maar van iets wat aan te trekken.

Met een diepe zucht laat ik me onderuit op mijn rug zakken, spreid ik mijn armen en benen wijd open en murmel ik iets onverstaanbaars van pure ontlading. Pedro kruipt over me heen en legt zich half op en half naast me in de douche. We geven er geen van beiden een sikkepit om dat het water langzaamaan begint af te koelen. Pedro duwt zijn lijf nog wat dichter tegen het mijne aan, drukt zijn lippen tegen mijn oorlel en mompelt: ‘Misschien is bdsm wel iets voor ons. Kunnen we dat niet eens een kans geven?’ Oye, joder! Waar beginnen we nu weer aan?

Volgende week kan je weer meefantaseren met onze wekelijkse rubriek Happy Ending.

Nog meer genieten, fantaseren en wegdromen?

Nog meer genieten, fantaseren en wegdromen?

Nog meer genieten, fantaseren en wegdromen?

€ 22  –  Ann Cuyvers en Elien Geboers

Bestel de erotische roman ‘Rood fruit’.

SHOP HIER

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '