Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Alexander Krivitski via Unsplash

Katrijn (36) droomt weleens van vrijen in het pikkedonker zodat alles nóg intenser aanvoelt.

‘Zijn groeiende, zwellende penis bonkt enthousiast tegen mijn kruis’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Katrijn (36) is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze wordt helemaal wild als haar partner in haar klaarkomt. Ze droomt weleens van vrijen in het pikkedonker.

Het nachtlampje

‘Waar ben je?’ vraagt hij, en hij probeert zichzelf al tastend langs de muur in de richting van het bed te begeven. ‘Hier’, fluister ik. Hij ziet geen hand voor ogen, maar kan aan de richting van het geluid horen dat ik op het bed zit. Traag schuifelt hij vooruit. Het is echt pikkedonker in onze kamer met die nieuwe verduistering. ‘Kan jij aan het nachtlampje?’ vraagt hij. ‘Ja,’ antwoord ik, ‘maar ik ga het toch niet aandoen.’

Mijn ogen hebben intussen net genoeg tijd gekregen om een beetje aan het duister te wennen en kunnen genoeg zien om zijn silhouet te ontwaren. Voor hij zich boos kan maken om mijn antwoord, grijp ik hem bij zijn arm en trek hem op het bed. Met een luide plof valt hij op het matras. Ik aarzel geen seconde en kruip meteen op handen en knieën over hem. Mijn getuite lippen druk ik stevig in zijn hals. ‘Spannend toch zo?’ fluister ik in zijn oor. Ik voel de spanning in zijn lichaam abrupt wegvloeien en een zucht ontsnapt tussen zijn opeengeklemde lippen. ‘Als je het zo bekijkt’, fezelt hij.

Ik leg mijn handen tegen zijn borstkas en laat ze traag naar beneden schuiven, tot halfweg zijn torso. Daarna doe ik hetzelfde met mijn mond. Telkens wanneer ik mijn lippen een paar centimeter lager tegen zijn borstkas zet, zuig ik even aan zijn vel. Het voelt nog zachter dan anders. En in het donker op zoek gaan naar zijn tepels, blijkt lang niet zo moeilijk als gedacht. Ze zijn immers stokstijf geworden en dus niet te missen. Ik lik eraan en hij murmelt: ‘Mmm.’ Vervolgens zet ik er mijn tanden omheen en bijt erin. Hij slaakt een diepe zucht. Aan de manier waarop zijn lijf nu terug vol spanning loopt, merk ik dat het nog gevoeliger is in het donker dan anders. Ik laat de harde knopjes weer tussen mijn lippen rollen en zuig eraan. Zijn groeiende, zwellende penis botst enthousiast tegen mijn kruis.

‘Je ruikt zo verleidelijk’, merk ik op, en ik snuif de geur van zijn huid zo diep als ik kan op. Mijn hoofd begint er zelfs wat van te tollen. Elke druppel voorvocht die intussen uit het gleufje in zijn eikel spuit, voel ik tegen mijn kutje landen. Alsof mijn hele lijf hyperalert is nu al het licht in de kamer uit is en het bijna pikdonker is. Het maakt me knettergek, maar ik beheers me.

Hoe graag ik hem ook in mij wil voelen, eerst wil ik ontdekken of ook mijn smaakpapillen in overdrive zijn. Ik laat mijn lippen verder naar beneden opschuiven tot ik bij zijn kruis beland. Ik adem diep in en uit, zet mijn tong tegen de onderkant van zijn eikel en lik met het puntje ervan langs dat vochtige, sappige gleufje. Het zilte geil dat ik er op die manier uit lepel, smaakt als een ware delicatesse. Ik zet mijn lippen over de dop van zijn pik en laat ze een paar keer op en neer over zijn schacht glijden. Tot die vochtig genoeg is en ik me echt niet langer kan inhouden.

Ik kruip weer naar boven en laat mijn kruis traag, maar gestaag dichter naar het zijne zakken. Zijn penis schuift in een paar schokken in mijn kut. Zo diep dat mijn adem ervan stokt en ik even stokstijf moet blijven zitten om mijn lichaam eraan te laten wennen. Zodra dat lukt, staat er geen rem op mijn drift. Ik neuk hem alsof het weken geleden is en ik sindsdien aan niks anders meer heb gedacht. Mijn kont gaat op en neer, van links naar rechts en in cirkels. Ik wil zijn steenharde penis tegen elke kant van mijn vagina voelen, en het liefst van al tegen alle kanten tegelijk.

Het wordt nog donkerder om me heen als ik uit pure opwinding mijn ogen sluit. Met zijn handen om mijn heupen duwt hij mij steeds dieper en steviger in zijn schoot. En als hij zelf mee begint te veren met zijn bekken, voel ik hoe zijn penis opzwelt en op ontploffen staat. ‘Oh ja, kom!’ hijg ik luid, en ik voel me de paar seconden daarna in opperste extase als ik zijn warme zaad met enorme kracht in me voel spuiten. Als hij uitgeteld naast me neerploft, steek ik mijn arm uit en knip het nachtlampje aan. God, wat is hij toch prachtig om naar te kijken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '