Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Klara Kulikova via Unsplash

Nathalie (24) droomt weleens van een hotyogales.

‘Zijn penis ziet er door dat dunne stofje van zijn broek zo verleidelijk uit’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Nathalie (24) is een vrolijke vrijgezel. Ze wordt helemaal wild van mannen in bloot bovenlijf. Ze droomt weleens van een hotyogales.

Het yogamatje

Als de zon door de wolken breekt, wordt de yogastudio overgoten door een prachtig zacht en warm licht. Een van de grote metalen ramen staat open en een frisse bries waait langs mijn lichaam. Het gefluit van de vogels in de bomen en de geur van de bloesems maakt het lentegevoel compleet.

Voor me rolt Abel, de knapste kerel van de klas, zijn yogamatje uit. Hij draagt een wijde, zwierige broek en een tanktop. Zijn funky krullenbol zit tamelijk goed ingepakt in een nonchalante man bun. Wanneer hij gaat zitten, vouwt hij zijn benen zonder moeite over elkaar in de lotushouding. Dan trekt hij zijn top over zijn hoofd en legt hij die in een bolletje bij het uiteinde van zijn mat. Dit mag dan helemaal geen bikramyogasessie zijn, toch krijg ik het op slag een paar graden warmer.

Abel heeft het soort lichaam waar mannen mee pronken in fitnessblaadjes en op Instagram. Zo eentje met mooi afgelijnde spieren, zonder echt bulky of opgepompt te zijn. En zijn perzikzachte huid glimt altijd net genoeg om hem een onweerstaanbare glow te geven, met hier en daar een perfecte zweetdruppel die heel sensueel naar beneden sijpelt over zijn goedgevormde borstkas tot aan zijn al even afgelijnde bekken. Ik krijg er het water van in mijn mond.

Natuurlijk weet ik dat het niet netjes is om hem te objectiveren – en al zeker niet in een yogales – maar God, wat vind ik hem een lekker stuk. Hij doet trouwens precies hetzelfde wanneer ik mijn mat pal naast de zijne leg en begin te stretchen in mijn ieniemini sponzen short en sporttop met alleen maar bandjes aan de achterkant. Als het geilen wederzijds is en er toestemming van beide partijen is, is het niet meer ongepast, toch?

‘Ik heb je gemist vorige week’, fluistert hij onder zijn oksel door wanneer we beiden in downward-facing dog staan en ongegeneerd naar elkaars achterwerk staren. ‘Vakantie’, antwoord ik. Hij knikt en laat zijn ogen nu helemaal over mijn dubbelgevouwen lichaam glijden: ‘Ik had al zo’n vermoeden. Lekker kleurtje.’ Ik glimlach achteloos, maar voel een gloed van voldoening aan de binnenkant. Natúúrlijk heb ik die skimpy outfit aangetrokken om voor hem te kunnen pronken met mijn zongebruinde huid.

‘Zal ik je spotten voor je Shirshasana?’ vraagt hij. ‘Mijn wat?’ kijk ik hem vragend aan. ‘Je hoofdstand.’ Ik knik. Hoewel ik deze cursus – voor een groot deel vanwege Abel – al een halfjaar volhou, klinken de namen van de poses nog altijd als Chinees voor mij. Abel komt op zijn knieën op mijn mat zitten. Hij ruikt nog lekkerder dan de lentebloesems. Ik zet me ook op mijn knieën, buig me traag voorover – zodat hij lang genoeg in mijn decolleté kan kijken – en plaats mijn onderarmen en hoofd op de mat. In die houding wacht ik tot hij dicht genoeg naar me toe is geschoven. Mijn hoofd zit daardoor pal in zijn kruis en ik moet mijn uiterste best doen om me op mezelf te concentreren in plaats van op zijn penis die er door dat dunne, vloeiende stofje van zijn broek heen zo verleidelijk en tastbaar uitziet.

Ik plaats mijn voeten zo dicht als ik kan tot bij mijn schouders en til ze dan langzaam van de grond. Zodra Abel zijn handen om mijn middel zet, giert er een vlaag van opwinding door mijn lijf. Ik krijg overal kippenvel. En hoewel ik nog maar net ondersteboven sta, lijkt het alsof al mijn bloed nu al verdeeld is onder mijn hoofd en mijn kruis.

‘Laat ik je los?’ vraagt hij. ‘Liever niet’, grinnik ik. Ik zou perfect zelfstandig kunnen balanceren, maar zijn handen op mijn huid voelen veel te lekker om dat toe te geven. Hij zet zijn vingers nog wat steviger in mijn vel en komt nog net iets dichter bij me zitten. Nu drukt zijn perfecte, blote bovenlijf helemaal tegen mijn bijna even blote rug. Het is een zalig gevoel dat me aan het wankelen brengt. Om niet als een pudding in elkaar te zakken, leg ik mijn benen over zijn schouders.

Hij moet maar happen en mijn vulva zit in zijn mond. Hoop doet leven, denk ik, en doe niet de minste moeite om mijn lichaam snel weer in de juiste houding te krijgen. Alleen al de spanning tussen hem en mij is genoeg om me elke week het gevoel te geven dat we heel andere dingen doen met elkaars halfnaakte lichamen dan yogaoefeningen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '