Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vlada Karpo via Pexels

Amelie (20) droomt weleens van seks op het keukenaanrecht.

‘Ik voel dat hij net zo geil is als ik wanneer hij zijn stijve tegen mijn billen drukt’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Amelie (20) is smoorverliefd op haar vriend. Ze wordt helemaal wild van mannen die er geen gras over laten groeien. Ze droomt stiekem weleens van seks tegen het keukenaanrecht.

De koffiebonen

‘Koffie?’ vraag ik wanneer ik na mijn douche de keuken binnenwandel. ‘Hmm’, murmelt hij. ‘Ik heb meer trek in wat anders.’ Hij wipt recht van de oude keukenstoel waarop hij zat, stapt op me af en zet me in één vlotte beweging boven op het keukenaanrecht. Hij gaat tussen mijn benen staan en drukt zijn lippen op de mijne. Het is nog vroeg in de ochtend, maar ik ben op slag klaarwakker.

Het duurt niet lang voor die kus zo hartstochtelijk wordt dat de handdoek die ik best stevig om mijn lijf had gewikkeld op halfzeven hangt. Mijn vriend rukt hem verder van mijn lijf. Hij landt met een plof op de keukenvloer en een rilling loopt langs mijn rug. Dat heeft niets te maken met hoe koud ik het plots heb of met het natte haar dat tegen mijn rug valt, maar alles met hoe opgewonden hij me maakt.

Daar zit ik dan, poedelnaakt op het aanrecht tussen de koffiebonen en suikerklontjes. Langzaam zakt hij door zijn knieën. Zijn hoofd blijft precies ter hoogte van mijn kruis hangen. Ik voel mijn wangen warm worden wanneer ik denk aan de close-up die hij nu neemt in zijn hoofd. ‘Een goed ontbijt is van het grootste belang’, glimlacht hij voordat hij zijn handen om mijn heupen legt en me net ver genoeg naar voren trekt om met zijn mond naar mijn kutje te kunnen happen. Ik slaak een gil van genot.

Gelukkig vouwde ik mijn handen net op tijd stevig om de rand van het keukenaanrecht, want wanneer hij zijn tong meteen daarna in één lange haal van mijn vagina tot aan mijn clitoris strijkt, spant mijn lichaam zich zo hard aan dat ik anders vast gewoon naar beneden was gedonderd. Zo lekker voelt het.

Het puntje van zijn tong gaat een paar keer razendsnel op en neer over mijn clit om dan dezelfde weg terug naar beneden te nemen. Daar glipt het even naar binnen in mijn vagina en lepelt mijn geil eruit. Stoom komt intussen uit mijn oren geblazen.

Nadat hij die verwennerij nog een keer of vier heeft herhaald en ik uit pure opwinding bijna van het keukenaanrecht glijd, tilt hij me weer op en zet hij me met beide voeten op de grond. Al voelt dat allesbehalve steviger, want mijn benen zijn net spaghettislierten. Het lukt me nog net om mijn handen achter de rekker van zijn joggingbroek te steken en die voor de helft naar beneden te trekken.

Terwijl ik me omdraai en mijn bovenlichaam over het aanrecht plooi, trekt hij zijn kleren verder uit. Ik voel meteen dat hij net zo geil is als ik wanneer hij heel dicht tegen me aan komt staan en zijn stijve penis stevig tegen mijn billen drukt. Ik duw mijn achterwerk nog wat verder naar hem toe en voel het topje van zijn eikel al met mijn vagina flirten. Alleen al dat maakt me knettergek.

‘Oooooh!’ kerm ik luid wanneer het niet zijn penis, maar wel een van zijn vingers is die eerst in een gaatje schuift: mijn kontgaatje. Het spant vanzelf aan om zijn vinger en ik krijg het op slag gloeiend heet. Traag maar zeker schuift hij zijn penis verder bij me naar binnen en beweegt dan zowel zijn pik als zijn vinger synchroon in en uit mijn gaatjes. Ik wil wel kreunen om hem te tonen hoe lekker ik dat vind, maar het lukt me niet. Alles voelt zo intens bevredigend, dat mijn adem stokt en ik geen piep meer uit mijn stembanden krijg.

Hoe sneller zijn vinger en penis beginnen te bewegen in mijn openingen, hoe meer het voelt alsof ze helemaal tot aan mijn hart reiken. En net wanneer ik denk dat de druk in mijn lichaam niet intenser meer kan, legt hij zijn andere hand in de buurt van mijn clit.

Op drie verschillende manieren genomen worden is te veel om te dragen, dus in drie ongecontroleerde schokken zak ik door mijn benen op de koude keukenvloer terwijl er een gloed van voldoening en genot door mijn lichaam giert. Ik zucht, bedenk me even dat ik hem misschien ook een dienst moet bewijzen en besluit dan zonder enig schuldgevoel: ach nee, het is nog veel te vroeg in de ochtend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '