Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Josh Willink via Pexels

Adults only, please!

AHA: daarom hebben we meer seks op vakantie

Zon, zee, strand, tropische temperaturen en halfnaakte lijven. Op vakantie gaat het er vaak heter aan toe dan thuis. Waarom? Dat spreekt voor zich!

Uit een onderzoek naar de reistrends in 2023 van Booking.com blijkt dat maar liefst 36 % van de vakantiegangers open staat voor een erotische reis waar ze nieuwe manieren ontdekken om genot te ervaren. Seks op vakantie is altijd geweldig, of het nu is met je partner in een romantisch adults only-hotel, in een bondagekamp of op een seksresort. Maar waarom hebben we meer seks op vakantie?

No stress

Thuis heb je je werk, het huishouden en je sociaal leven. Voor seks heb je vaak niet veel tijd meer over. Maar op vakantie vallen alle zorgen weg en heb je alleen maar tijd voor elkaar. De stress neemt af, de goesting neemt toe. Profiteer ervan en geniet van elkaar!

Nieuwe dingen uitproberen

Op vakantie heb je véél meer ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. Je wordt uit die huiselijke sfeer getrokken en gedropt in een nieuw avontuur. Alles voelt leuker en spannender aan. Wilde seks, een nieuw seksspeeltje of bondage? Misschien ontdekken jullie nieuwe pleziertjes die jullie dan ook kunnen meenemen naar huis.

Vitamine D

Op vakantie is het (meestal) warmer dan in België. Vitamine D kan een positief effect hebben op ons humeur én ons libido. Bovendien lopen jij en je lief halfnaakt rond en houden jullie elkaar vaker vast. Die vibe uit zich ongetwijfeld tussen de lakens.

Nieuwe omgeving

Een ander land, een nieuwe cultuur, verrassende geuren en smaken: je waant je op vakantie al snel in een paradijs. Daardoor voel je je meestal ook gelukkiger: bye bye routine, hello nieuwe ontdekkingen. De ideale positie om die seksuele verlangens op te wekken.

Closer

Met z’n tweetjes op vakantie zorgt ervoor dat jullie nog meer naar elkaar toe groeien. Of jullie nu de hele dag aan het zwembad hangen of avontuurlijke activiteiten plannen: het schept een band. En dat gevoel van liefde en rust uit zich misschien wel in de meest intieme en liefdevolle seks die jullie al hadden!

happy ending seks met ex
seks op vakantie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '