Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Luke Mille via Pexels

Lauranna (26) droomt weleens van een stoeipartij in de wilde natuur.

‘Ik neem heel zijn eikel tussen mijn lippen en begin er nog harder aan te zuigen’

De redactie

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Lauranna (26) is vier jaar samen met haar vriend. Ze wordt helemaal wild van zuigzoenen geven. Ze droomt weleens van een stoeipartij in de wilde natuur.

De echo

‘I love you-ou-ou-ou!’ echoën onze stemmen samen door de bergen. Hij leunt verder achteruit tegen mijn borstkas. Hij legt zijn armen op de mijne, die hem omhelzen, en drukt ze extra stevig tegen zich aan. Ik voel zijn hart bonzen in mijn handen, hij het mijne vast in zijn rug. ‘Mmm’, zoem ik zachtjes in zijn oor en druk een zachte, warme zoen in zijn nek. ‘Het is hier echt zalig stil.’ ‘En verlaten’, voegt hij er meteen aan toe. ‘Héél erg verlaten.’

Door het tempo waarmee zijn hart plots versnelt, weet ik perfect wat hij daarmee bedoelt. Ik druk mijn lichaam daarom zelf nog harder tegen het zijne aan en masseer zijn rug met mijn half geplette borsten. Hij drukt zijn vingers dieper in het vel van mijn armen. Mijn lippen belanden opnieuw in zijn nek. in plaats van te zoenen begin ik zachtjes aan zijn nekvel te zuigen. Net lang genoeg om een kleine markering achter te laten, maar ook weer niet zo lang dat hij met een plakkaat van een zuigzoen achterblijft. Al smaakt dat stukje mannenvlees wel naar meer.

Ik schuif mijn lippen een paar centimeter op en doe hetzelfde. En opnieuw. En opnieuw. Vier rozerode vlekjes staan netjes op een rijtje in zijn nek. Het zicht alleen al maakt me gek, om nog te zwijgen over de gedachte die vervolgens door mijn bovenkamer flitst: hoe zou zo’n zuigzoen eruitzien op zijn pik? Ik besluit om het gewoon uit te testen.

Met zijn armen nog op de mijne laat ik mijn handen langzaam naar beneden zakken, in de richting van zijn kruis. Hij houdt me niet tegen. Wel integendeel, want wanneer ik ter hoogte van zijn navel heel even halt wil houden, steekt hij daar meteen een stokje voor en duwt mijn handen gewoon verder naar ­beneden, tot ze pal op de boner achter zijn broekrits landen. Die blijft daar niet lang gevangen zitten, want wanneer ik voel hoe hard hij al is, kan ik me niet ­beheersen.

We staan maar een metertje van het ­wandelpad vandaan en zitten niet bepaald goed ­verborgen achter de enkele boom en lage struiken in de berm, maar het zal me een worst wezen. De rits en knoop van zijn broek moeten eraan geloven en in een mum van tijd floept de bovenkant van zijn kaarsrechte pik uit zijn half omgeslagen boxershort. Er is slechts een stukje zichtbaar, maar het is meer dan genoeg testmateriaal.

Ik hurk voor hem neer. Met één hand zoek ik steun tegen de boom, met de andere trek ik zijn pik zo ver mogelijk naar me toe. Ik lik mijn lippen nat, blaas alle lucht uit mijn longen en zet mijn getuite mond tegen de zijkant van zijn schacht. Voorzichtig begin ik te zuigen – met mijn oren gespitst, aandachtig voor de signalen van mijn vriend. Wanneer hij verlekkerd begint te zuchten en kreunen, besluit ik nog harder te zuigen. Zijn pik plakt nu bijna vacuüm tegen mijn mond. Ik rek het nog een paar ­seconden langer voordat ik echt naar adem moet happen en zijn stijve nogal bruusk van mijn lippen weg schiet. Een ploppend geluid echoot door de bergen en op zijn glanzende, rozige pik pronkt een grote, rode zuigzoen. Eentje die me instant botergeil maakt...

In plaats van alleen dat kleine stukje huid neem ik heel zijn eikel tussen mijn lippen en begin er net zo hard aan te zuigen als aan zijn schacht daarnet. Hij kirt, krioelt en roept dat het veel te hard kietelt. Even laat ik hem sudderen, maar dan verlos ik hem van mijn gezuig. Zijn eikel bonst en gloeit, en ik vind het geweldig. ‘Oh, zuig me klaah-aah-aar!’ smeekt zijn echo me kermend. En of ik voor die paringskreet ­bezwijk. Ik neem elk stuk penis dat boven zijn boxer steekt in mijn mond en begin hem passioneel te pijpen. De volgende vijf ­minuten worden alle dieren in de vallei opgeschrikt door de zuigende, smakkende en ­gorgelende geluiden van twee wilde, onverzadigbare beesten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '