Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Monica (32) droomt weleens van een hardcore gangbang.

‘Terwijl hij in me schuift, begint het tweetal hard aan mijn tepels te zuigen’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Monica (32) heeft een open relatie met haar vriend. Ze wordt helemaal wild van opmerkelijk grote penissen. Ze droomt weleens van een hardcore gangbang.

Het filmpje

Ik leg de kleine reiskoffer die mijn vriend voor mij heeft ingepakt op het bed van de hotelkamer en rits ze enthousiast open. Maar als ik de flap opensla, ben ik verrast door wat ik zie. Geen verzameling sexy lingerie, zoals gewoonlijk op zo’n swingersdate. Maar een koffer vol kinky attributen: een leren korset, handboeien, ankle cuffs, een choker en een stevig touw. Met grote ogen kijk ik hem aan. De ondeugende uitdrukking op zijn gezicht spreekt boekdelen.

‘Geduld’, grijnst mijn vriend, en hij begint zonder meer in de hoek van de hotelkamer zijn camera op te stellen. Ik stel geen vragen. En zoals het een gewillige slet betaamt, trek ik mijn kleren uit en het korset aan. Er zitten cut-outs ter hoogte van mijn vagina en mijn tepels. Die laatste steken er zichtbaar uit, nu al stokstijf van de opwinding.

Geen vijf minuten later wordt er hard op de deur geklopt. Ik voel mijn hartslag op slag de hoogte in gaan. Zou het een aantrekkelijk koppel zijn? En sympathiek? Met zijn hoofd gebaart mijn vriend in de richting van de deur: ‘opendoen, slet.’ Ik luister gedwee. Maar als ik de deur van de hotelkamer even enthousiast open als mijn reiskoffer daarnet, is de verrassing dit keer nog veel groter. Er staat immers geen koppeltje voor mijn neus, maar wel een groepje mannen. Zeven om precies te zijn. En stuk voor stuk gapen ze me aan als wilde, hongerige beesten.

‘Geen oogcontact, geen anale seks en alleen veilig vrijen’, stelt mijn vriend klaar en duidelijk. Vervolgens verlaat hij, tot mijn grote verbazing, de hotelkamer en laat hij me achter bij de zeven onbekende, geile bokken die intussen allemaal al in hun blootje staan. De grootste, op alle vlakken, neemt onmiddellijk de leiding en duwt me zonder pardon op het bed. Ik voel het geil uit mijn kutje gutsen.

De leider van de groep knipt met zijn vingers. Twee van zijn vrienden duiken op commando mee op het bed. Terwijl hij een condoom om zijn joekel van een penis schuift, begint het tweetal hard aan mijn stijve tepels te zuigen. Nog twee andere mannen graaien de hand- en enkelboeien beet en hangen me vast aan het bed. Ik kan geen kant meer op als de brede man over me heen komt leunen en zonder aarzeling zijn enorme pik bij me naar binnen duwt. Ik kreun het meteen uit van de intensiteit. Mijn eigen vriend is ook niet klein geschapen, maar dat is niets vergeleken met de mastodont die nu met enig geweld in en uit mijn vagina beukt. Ik vind het de hemel.

De vier mannen die naast het bed staan toe te kijken hoe hun vriend mij steeds ruiger neemt, beginnen duchtig aan hun eigen pikken te trekken. Als een van hen als eerste zijn lul helemaal stijf heeft gerukt, komt hij op zijn knieën naast mijn hoofd op het bed zitten. Hij steekt zonder waarschuwen zijn stijve in mijn mond. Ik verslik me bijna in het voorvocht dat eruit sijpelt, maar klem mijn bevende lippen alsnog lekker om zijn lul. Een tweede man komt aan de andere kant van mijn hoofd zitten en duwt zijn warme, vochtige penis tegen mijn gezicht.

Om de beurt zuig ik de twee bonzende pikken af. Ondertussen schuiven de drie andere mannen nu afwisselend hun stijve palen in mijn kutje. Ze neuken me zo lekker dat ik moet oppassen dat ik uit pure opwinding niet een van die penissen in mijn gezicht inslik. Terwijl alles zo heerlijk voelt en het er alleen maar wilder en harder aan toe begint te gaan, blijft het rode knipperlichtje van de camera in de hoek van de kamer rustig flikkeren. Al neukend en zuigend kijk ik recht in de lens. Wetende hoe geil mijn vriend ervan zal worden als hij straks de opname bekijkt en ziet hoe elk van de zeven mannen uiteindelijk ergens op of in mij klaarkomt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '