Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Alexander Grey via Unsplash

Cléo (26) droomt weleens van curvy vrouwen in iets te kleine lingerie.

‘Ik streel, nee, ik wrijf, nee, ik schuur mijn kutje zo out of control dat ik er letterlijk van omval’

Evi Van Houdt

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Cléo (26) is single en blij met haar vrijheid. Ze wordt helemaal wild als ze een kater heeft. Ze droomt weleens van curvy vrouwen in iets te kleine lingerie.

De modeshow

Met een bonkende houten kop loop ik de verduisterde zaal binnen. Ik vind mijn stoel op de front row pal naast de catwalk en plof met een diepe zucht neer. Tot mijn grote vreugde zijn de stoeltjes op deze modeshow een stuk comfortabeler dan wat ik gewend ben. En dat het hier heel erg donker is, is een enorm cadeau. Tuurlijk, als fashion buyer heb ik een droomjob. Maar zelfs zo’n baan kan balen zijn als je zo’n stevige kater hebt, net zoals ik vandaag. Ik laat me onderuitzakken en doe mijn best om niet in slaap te vallen nog voor de show begonnen is. ‘Please, laat de kapstokken snel wandelen’, smeek ik het heelal.

Maar zodra de spotlights op de catwalk aangaan en het eerste model van achter de coulissen verschijnt, voel ik me op slag een stuk frisser en zit ik met­een – mét open mond – op het puntje van mijn stoel. Size zero? Ik dacht het niet. Op ­torenhoge hakken en met ­verder enkel een niemen­dalletje van een body aan, ­paradeert de mooiste, meest voluptueuze vrouw die ik ooit op een catwalk heb ­gezien. Ze is rond en vol, en haar huid lijkt wel van satijn.

Haar grote, wiebelende borsten worden nauwelijks ­bedekt door de bovenkant van de body en haar twee grote, stijve tepels prikken uitdagend door de stof. De onderkant van het dingetje is al net zo bescheiden als de bovenkant en verdwijnt aan de achterkant zo goed als helemaal tussen haar twee bolle bilkaken. Op haar rechterbil heeft ze trouwens vijf opvallende sproetjes, die haar prachtige kont alleen maar nog verleidelijker maken. Als ik een man was, zat ik hier sowieso met een stijve.

Als ook het volgende model dat de catwalk op komt zulke weelderige rondingen heeft dat ik er gek van word en de twee schaars geklede schoonheden elkaar ook nog eens kruisen op de catwalk, ontplof ik bijna van opwinding. Hun heupen zijn zo breed en zwieren zo hard heen en weer dat ze bijna tegen elkaar botsen. Mijn eigen slipje begint er behoorlijk van te spannen, en droog is het ook niet meer. Ik schuifel wat op mijn stoel in een poging om dat geile, ongepaste gevoel van me af te schudden. Maar het heeft alleen een averechts effect.

De wrijving doet mijn kruis nog harder tintelen en maakt het me onmogelijk om op m’n stoel te blijven zitten. Beschaamd maar oh zo hitsig ren ik gebukt langs de buyers, influencers en celebs op de front row de zaal uit. Récht de toiletten in. Het slot gaat dicht, mijn broek gaat af en ik kan het gewoon niet meer tegenhouden.

Met hevige, snelle bewegingen wrijf ik mijn wijs-, ­midden- en ringvinger tegelijk over mijn opgezwollen schaamlippen. Het voelt helemaal fout, maar tegelijkertijd hemels. Mijn hoofd staat nu echt op barsten, maar niet meer van de hoofdpijn. Mijn oren kleuren rood en ik kan amper op mijn benen blijven staan. Uit pure noodzaak moet ik mijn nog vrije hand bijna helemaal in mijn mond proppen om te vermijden dat de steward aan de andere kant van de ­toiletdeur doorkrijgt wat er hier gebeurt.

Ik streel, nee, ik wrijf, nee, ik schuur mijn kutje zo out of control dat ik er letterlijk van omval en met een doffe plof tegen de rand van het ­toilethokje land. Zelfs dat kan me niet tot bedaren brengen. Voor mijn ogen wordt het beeld van die twee ­bloedmooie diva’s alleen maar lekkerder. ­Zeker wanneer ze in mijn verbeelding ook nog eens de weinige stof die ze ­aanhadden van elkaars lijf stropen en elkaar ­beginnen te zoenen. Overal.

Omdat mijn vingers simpelweg niet meer sneller ­kunnen wrijven, pers ik mijn benen dicht en begin ik heel mijn lijf mee heen en weer te bewegen om mijn orgasme letterlijk uit mijn kut te schudden. Dit is het punt waarop een ongecontroleerde kreun toch langs de vingers in mijn mond ontsnapt. Wanneer ik na een ­minuutje bekomen het hokje uit kom, staart de steward in de toiletruimte me bezorgd aan. Ik glimlach ongemakkelijk, haal mijn schouders op en ­verontschuldig me. ‘Sorry, ik ben gisteren iets te enthousiast in de champagne gevlogen.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '